DJB pozvao poslanike da se 13. aprila okupe u parlamentu i zatraže održavanje sednice

Ostavite komentar


  1. E pa Branka ako narod može da sedi kod kuće i da poštuje izdate mere možete i vi. Nije sada vreme za politiku. Ljudi umiru a vama je do vlasti. Posle kukate kako vas privode i hapse. Užas.

    1. Tako je Raso.
      Kad su bile normalne okolnosti nisu hteli da udju u skupstinu landrali su po ulici i uprkos tome primali i dalje platu trosili narodne pare a sada kad se celi svet bori sa zarazom oni hoce u skupstinu.
      Kakvi idioti ja bi ih najradije zarazila pa stavila 5 minuta na respirator pa 5 minuta da disu na skrge.
      Kakvi debili

      1. Kako te nije sramota botušo, prvo da vređaš, a onda i da mrtvo hladno kažeš kako bi nekog zarazila i naizmenično stavljala na respirator i škrge. Ovakvim fašisoidnim komentarima ostrašćenih botova ne bi trebalo da bude mesta. Skandalozno šta sebi dopuštaju. Jel su im mozgovi toliko isprani i jel misle da će ovo večno trajati?

        1. Ti si mnogo bistar verovatno ces biti nekada neko i nesto jer vidim samo znas da vredjas a kao da nemas pojma da ovaj Kradulovi bojkotuje skupstinu a ne bojkotuje plate i sada bi on da zakazuje skuostinu stvarno da nije zalosno bilo bi smesno

    2. E pa Rašo, „izdate mere“ su proglašene protivustavnim činom, dakle nezakonite. Možda upravo zbog banditizma, bezobrazluka i gluposti vladajuće ekipe i imamo ovoliko zaraženih i umrlih.

      1. A ti Neso poglesaj brojka bogatih evropskih drzava koliko imaju zarazenih i umrlih sto su tako kvazi demokratske tj.po tvom shvatanju demokratije.
        U odnosu na Italiju pa Spaniju Englesku Nemacku pa i Svajcarsku Srbija ima 10 puta manje umrlih.

        1. @jovanka

          Te bogate evropske države od nas imaju desetine i desetine miliona stanovnika više, pa je i logično da će imati više zaraženih i umrlih. Procentualno, verovatno ne prednjače nad nama.
          Uzgred, da li je i jedna od tih država koje pomenuste pogazila sopstveni ustav? Nije i to stoga što tamo na vlasti nisu ekipe slične ovoj našoj, koje su tihim državnim udarom vlast predale u ruke čoveka sa uočljivim psihičkim problemima.

          1. PAZI NESO TI NEZNAS NI NAS ISTAV A ZNAS USTAV IZALIJE SPANIJE SVAJCARSKE DALI SI I TI U TO DRUSTVO JEBEMLIGA KAKO SE VEC ZOVE I STO JEDU GOVNA SAMO KORISZE NEKE PRILIKE DA SE CUJE ZA NJIH .PO NASEM USTAVU AKO JE HINO DONETI ODLUKU TO MOZE DA DONESE PTEDSEDNIK DRZAVE VLADE I SKUPSTINR CLAN 200 USTAVA TACKA 8 PROCITAJTE GOSPODO JEBEMLIGA KAKO SE VEC ZOVETE

          2. Tebi je potrebno lecenje ova vlast je super jer bi ti u drugim zemljama bio odmah uhapsen vredjajuci nasu divnu vlast a verovatno si prespavao ili bio na necemu kada je proglaseno vanredno stanje a tada treba sve idiote koji vredjaju vlast i lazne informacije sire kao sto je tvoj slucaj odmah u zabelu

        2. Ja bi ih sve pustio neka šetaju a doktori kad se zaraze nek ih puste da umru pa da vidimo koliko će govana preživeti oče vlast ja nisam u nijednoj stranci ali vlast takvi izdajnici i bolesnici netreba da dobiju nikad

  2. Malopre sam gledao kako u Americi kopaju rovove i sahranjuju mrtve u njima. Daleko bilo,kao posle streljanja. Iskreno,radije sam za ove mere,ma kako donete,nego za one slike

    1. To sto si video su mrtvi koji nemaju bliskoga rodjaka i nekoga ko bi platio njihovu sahranu. Sta mislis kako se u Srbiji sahranjuju preminuli bez naslednika i prebijene pare? Jedino sto je sada to izrazeno zbog korone. U drzavi koja broji 340 miliona stanovnika (i regija Njujorka vise od 60 miliona) za ocekivati je da 30-40, 50 beskucnika budu tako sahranjeni, u zajednicke grobnice.

  3. Malopre sam gledao kako u Americi kopaju rovove i sahranjuju mrtve u njima. Daleko bilo,kao posle streljanja. Iskreno,radije sam za ove mere,ma kako donete,nego za one slike.

  4. Ne mozete ici jet Marsal nece da vas pusti. Nazalost po pismen narod jos ce biti mraka 5g u Srbiji…

  5. Neko ko ne zeli da udje u skupstinu zbog bahate autokratske vladajuce partije i njihovih satelita, a sada zeli iako je rizik ogroman zbog pandemije, jednako je nazadan kao i sama vlast. Tacno je jedino da cak i u ovim momentima mogu da nas leče, savetuju, kritikuju…samo partijski lekari.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.