DJB: Radulović nije rekao da taj pokret izlazi na izbore, o tome će se tek odlučivati

Ostavite komentar


  1. Na Instagramu kruzi reklama Zrenjaninskog odbora gde se gradjani motivisu da dodju i daju potpis za ucesce na izborima.
    Toliko o tome.

    Bojkot!

    1. I što je još važnije – DJB sve radnje izbornog procesa rad sasvim samostalno, bez pomoći drugih partija, i bez pristupa uticajnih medijskih kuća, i naročito bez podrške javnog sektora…, sasvim kako priliči jednoj autohtonoj političkoj partiji, sasvim suprotno od stranaka „satelita“ vlasti i izborih učesnika, poput UDS, koji su potpise overili u Lebanu, ako se ne varam…, što je neverovatan podatak. Zato držimo palčeve g.Raduloviću i DJB, jer predstvaljanje građana i reprezentativnost u skupštini nije ista u okolnostima kad bez ijedne opozicione partije skupština ostvaruje svoje nadležnosti…, a kako se vidi, diplomatski i politički centri moći ukazuju da će priznati rezultate izbora…, pod ovim uslovima.

  2. I nisam rekao za Premijera Bozovica
    Nego za Premjera do Bozica
    Tako i Radule

  3. Jedini političar koji se ulaganjem napora unutar režima, ali i tokom vanrednog stanja potrudio da osvetli ružnu sliku kohabitacije mnogih političkih činilaca ali i medija…, naumi ovog političara ne mogu da budu jasnu, jer su kanali za komuniciranje njegovih poruka, kao i političkog programa presečeni. Istinska nervoza obuzima Vučića, samo pri pomisli na Sašu Radulovića.

    1. Nedavno Radulović reče da kreću u skupljanje potpisa a sada kao nije odlučio hoće li izlaziti na izbore?! Meni to liči da on nije siguran da može da skupi potpise pa ako se to desi on će reći da se odlučio za bojkot. Sa ovako sterilnom i nesposobnom opozicijom Vučić će da vlada večito.

  4. Konstanta Vašeg rada je marketing kreiranje negativnog imidža u odnosu na ličnost i na političara Sašu Radulovića.
    Naravno da ste Vi superiorni i da nanosite Radulloviću i DJB štetu koju oni ne mogu nigde da kompenzuju…, a ne vidim razloga zašto to radite.
    Tendenciozno „pecate“ nedovoljno jasnu i preciznu retoriku g.Raduloviću i tražite unutrašnju protivrečnost u radu ovog opozicionog političara u nečemu što je stvar političkog pragmatizma u javnoj politici.

  5. DJB nece izaci na izbore, budite uvereni pod uslovom da prava opozicija bude u bojkotu. Ko sada izadje na izbore stavio je sebi omcu oko vrata i gradjani koji vide svu pogubnu politiku ove vlade, i ovo ludilo koje nas je zadesilo, NIKADA nece oprostiti opozicionim strankama koje izadju na OVAKVE izbore. DJB je pokret pristojnih ljudi.

    1. Poštovani, uz ludilo, omču ko vrata, i osećanje bezizlaza – tu sam da „poguram“ da DJB prelomi i izađe na izbore i opredeljenje građana koji su potpisom podržali radnje u sklopu predloga izborne liste, uz izuzetke su opredeljeni da biraju DJB i politiku koju je ponudio Pokret…., vanparlamentarne mogućnosti opozicije se svode na uzak krug mogućnosti izvan skupštine, i građani moraju imati „videlo“ na kraju tunela, i „razumne“ predloge koje je u formalnom smislu DJB isticala u institucionalnom smislu. Političko polje će u suprotnom biti u rukama AV i vlast će biti sve rigidnija (gušenje sloboda, nauke, ekonomskih sloboda, političkih prava, misli, savesti i odvajanje drugih resursa koji građane čine slobodnim), te se u odsustvu opozicije iz institucija sva napred navedena osećanja neće proemniti i konvertovati u politički aktivizam koji će dovesti do suštinskih političkih promena. Promene počinju na ovim izborima, ukoilko DJB ostvari cenzus, a okončaće se izborima za predsednika republike 2022. i treba da se da znak opoziciji da je vreme da pripreme zajedničkog kandidata.

  6. Vučić je svoju najveću ranjivost kao političar pokazao tokom perioda u kojem je g.Radulović obavljao funkciju ministra u Vladi, dok je Dačić bio na funkciji predsednika vlade…, dakle osetljivost Vučića na rad, način mišljenja i vođenje politike, kao i elementarnu ljudsku nepotkupljivost Saše Radulovića je ono što je objektivno proverljivo u radu vlade u kojoj su bili saradnici. Radulović je onemogućavao političko jedinstvo takve vlade, a vreme je pokazalo da jedinstvo u politici uz Vučića kao dominantnu ličnost dovodi do diktatute. Najneprijatnija figura u politici za Vučića je lik Saše Radulovića.

  7. Radulovic nije svestan da su u ratu za pobedu na izborima na strani vlasti svi tajkuni koji su jaci od Vucica, Vuk Hamovic, Vojin Lazarevic, cije knjige sa milijardama evra vodi njegov kum Nikola Petrovic, Kostic, na cijoj jahti je napravljen dogovor sa Montgomerijem o Vucicevom dolasku na vlast, Miskovic, Beko i svi ostali koji su opljackali budzet Srbije za preko 50 milijardi evra

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.