DJB: RIK propustila zakonske rokove, potrebno raspisivanje novih izbora

Ostavite komentar


  1. Sjajno, uhvaćeni su u još jednom pokušaju prevare! Kršenje izbornog zakona! Ovoga puta od strane DJB! Bravo, čestitamo! I šta sada? Ima li predloga za dalje aktivnosti? U civilizovanim državama vlastodršci kojima bi se ovo desilo, nestali bi iz političkog života! Naravno pod uslovom da je to apsolutna istina! I pre bih rekao da se radi o članu 86!!!! Bio bih slobodan da predložim jedan mogući korak u znak protesta zbog nepoštivanja Zakona o izboru narodnih poslanika. Predlažem poziv na totalni štrajk! Potpunu obustavu svih radnih aktivnosti! Zakoni ima da se u Srbiji poštuju! I to apsolutno!!!!!

    1. Kako verujes ovom lazovu i propalutetu jel neznas da je bio stecajni uoravnik i ojadii Srbiju i srpska preduzeca

      1. U kakvoj je vezi Vas komentar sa cinjenicom da su propusteni zakonski rokovi, da se ne podudara broj ubacenih listica za poslanike i lokalne odbornike i cinjenicom stelocanja procenta izaslih glasaca na 50, umesto 22 odsto, koliko je stvarno izasli, jer su bili prinudjeni od SNS da obavezno glasaju.

      2. Pa čovek je bio stečajni upravnik tek pošto su eksperti završili svoj posao i urnisali srpska preduzeća. Kad dođeš u rasturenu firmu(po svim osnovama) imaš samo zadatak da probaš da zaustaviš krađu, koja je i dovela do propadanja firme(ma s koje strane ta krađa dolazila).A oživeti nešto što je svesno devastirano od države i pojedinaca moguće je samo čarobnim štapićem, koji naravno još nije izmišljen.

        1. Cenis da je Radulovic upropastio preduzece, a Vucic drzavu.
          Zajednicki imenitelj je kradja

  2. Upravo sam čuo sjajnu rečenicu iz filma Banović Strahinja (Vatroslav Mimica, Aleksandar Petrović, 1981): Pred zakonom, moj Abdulah, nikome nema spasa!
    To je odgovor majke sinu koji je izdao i zbog toga ga čeka užasna smrt, pa sada moli majku za spas! Strašno, ali nad zakonom nema nikoga, pa bio to i brat okrutnog Turčina Vlaha Alije!

  3. Pa kad su nesposobni, proterali sve sposobne kadrove, ovi što su ih zamenili ne umeju da saberu brojke uz pomoć kalkulatora. Ovo je stvarno katastrofa šta se radi.

  4. Nemojte ih još vi dirati, vidite da ne mogu da navuku izlaznost ni na 46%!

    1. Izlaznost je bila preko 50 posto a i da je bilo 45 posto to znaci opet da su izbori uspeli

  5. Jedini koji zapravo nešto rade, dok ostali čekaju da im Evropa, koja im je okrenula leđa, nešto sredi.

  6. Nema slobodnih izbora dak je av na vlasti. Ima svu podršku da nas uništi.

  7. Kradulovicu koliko ti treba da shvatis da te narod ne voli jer lazes i krao si mnogo i koliko god da izlazis na izbore nikada nemozes vise biti poslanik jer to je casno mesto za casne i postene a ne za lopove

    1. Šta je to Radulović ukrao i gde su dokazi.Ako je ukrao,a nije na sudu,onda je drzava nesposobna .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.