DJB: RIK sproveo ponovljene izbore u Srbiji po rešenjima koja nisu bila pravosnažna

Ostavite komentar


  1. Krađe,pretnje,kupovine glasova su stvari zbog kojih treba poništiti izbore. Treba internacionalizovati ovaj problem.Ponavljati izbore u radni dan,još i korona to nema nigde.Ceo svet nam se smeje posebno glasanje u Vranju gde ni krivi ni dužni Mađari zahvaljujući Srpskoj Desnici koju je trebala ova vlast da ugura u Skupštinu postadoše treća stranka.Šabac je pun korone i neke firme u gradu a AV osuđuje Zelenovića za uvedene mere,hoće ponavljanje izbora na mestima na kojim su poništeni ,a oni pokrali.

  2. Nije jasno zasto i deo opozicije i deo opozicije koja nije izasla na izbore cuti o ovome.Pa ako se hoce promena ona pre svega mora biti zasnovana na odbrani Ustava.Pa nije valjda da svaka stranka hoce da pravi svoju drzavu i kaze da ih se ovo ne tice zato sto nisu ucestvovali.Ovakvo nejedinsvo nece dati reyultate,proizvesce srpskog Putina.Treba pronaci najzad zajednicki cilj.Da li je to moguce u Srbiji ili je sujeta jos uvek primarna?

  3. Isti je cinila i Sandra Pantelic na proslim gradskim izborima za Beograd – kriminal

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.