Đilas: Celokupna opozicija ima 42, a SNS 38 odsto podrške građana

Ostavite komentar


  1. Cim mediji budu dostupni svim gradjanima, ova vlast ce se srusiti kao kula od karata. Moja baba nikad nista nije drugo gledala osim RTS-a i PInka. Mladi pametan svet koristi internet, ali 60% populacije nezna da ga koristi. A 38% su nepismeni.

    1. A 2012. su mediji bili slobodni? Koje medije je imala SNS? Samo KCN i to od 10 do 12 h. Ne biraju mediji nego narod, a kad se izbori završe, sve stranke na biračkim mestima potpisuju zapisnik, svi potpišu da je bilo sve u redu, a kad vide kako su prošli, onda počne kuknjava kako nešto nije u redu. Sad… Djilas treba da nam kaže, da li mu je Djordje Vlah radio istraživanje, ili je to rezultat od onih njegovih 140% izašlih na izbore.

        1. Djilas ako sam dobro razumeo. Daje rezultat U slučaju da opozicija dobije koronu imaće 42 ° temperaturu Dok SNS 38° ne znam dal ce opozicija preživeti sa tom temperaturom od 42°
          Ne mogu im ni kožne gaće pomoći pri toj temperaturu. Pa čak i na izborima ja im dajem svima zajedno u koliko se ujedine 27/ do 30 %
          glasova. Zivi bili pa videli

  2. Podatak zvuci lepo ali opozicija treba da bude oprezna I ne nastavi kao do sada jedna stranka u klin druga u plocu. Svi clanovi opozicije po hitnom postupku trebaju da odagnaju sujete da se ujedine I da pokusaju da smene ovu vlast I ucina Srbiju uredjenom drzavom u kojoj ce biti prijatnije ziveti nego sto se zivi sad.

    1. Zaboravio Djilas da je Vucic kupovao vakcine sa čipovima. Rezultat svaka vakcina biće glas za SNS a pošto se Djilas vakcinisao znači glasače za Vucica za opoziciju glasače oni koji nisu primili vakcinu
      A primiče i oni kad im prigusti imaju još vremena da se zaraze. Samo nek nastave da igraju kolo. Treba ih sve snimiti kad dodju u kovid bolnicu.
      Da im dodje sve za naplatu.

    1. Vucic kakav je,da je ali je 1000 puta bolji za ovaj narod i ovu drzavu ,nego oni koji su je vodili u prethodnim mandatima. Setite se kako su dosli na vlast ,sa oruzjem.Vucic je legalno izabran na izborima od ovog naroda.Svi oni koji su bili na vlasti a znamo sta su sve uradili i sta su sve oteli od ovog naroda,nikada vise nesmeju doci na grbacu ovoga naroda.!!!Kada su dosli sa oruzjem ,unistili su sve sto je ovaj narod stvorio.Mnoge firme,poljoprivredne zadruge,banke i td.Zato bih im zakonom zabranio da ulaze u vlast ove izmucene zemlje.Oni su obicni trutovi koji zive nagrbaci ovog naroda.

  3. Gospodine Đilas, ako već imate toliko procenata, zašto ne preuzmete rukovođenje Srbijim? Da li je ovo istraživanje radio gospodin Vukadinović?

      1. @Janko: Gospodine Janko, jedino pravilo koje je promenjeno od izbora 2004, 2008 i 2012 je cenzus od 3%. Sva ostala pravila su iz vremena Đinđića, Koštunice, Živkovića i Tadića. Kada su tada pravila izbora bila dobra (mislili su da će vladati večno i krojili su ih po svojoj meri) zašto nisu dobra i danas. Tada nije bilo opozicionih medija i NVO koje su navijale za tadašnju opoziciju kao danas.

  4. Licno mislim da buducnost srpske politike pripada Ponosu, Janku i Borku.

  5. Будимо реални.У испитивању јавног мњења, пред сваке изборе, ИПСОС и ЦЕСИД греше највише 1%.

  6. Kako kazu istina je uvek negde na sredini. Svako moze gledati na stvari kako hoce ali realno stanje je da Vucic na dan izbora ima bar 500 hiljada clanova stranke plus clanovi porodica i veliki deo javnog sektora plus dobar deo penzionera i plus ima skoro neogranicene drzavne, medijske i finansijske resurse za vodjenje kampanje. Sa druge strane tacno je da je veci deo gradjana Srbije protiv sns nego sto je za njih, ali problem opozicije je sto ne znaci da su ti glasaci automatski za opoziciju, pogotovo ne ovakvu. Tako da realna predvidjanja rezultata opozicije ako se i ujedine nece preci 10-15%

  7. Ovakva opozicija ne moze da dobaci ni 10-15% i to ako uspeju bice imveliki uspeh. Opozicija ima sanse jedino u Beogradu i na to bi trebali da se fokusiraju uz naravno prestanak svih medjusobnih sukoba da pocnu da lice bar na ozbiljnu alternativu vlasti. Bez toga mogu samo da kukaju nad svojom sudbinom.

  8. Ovo je super probudim se skuvam kafu i čitam novine vidim ovo i puknem od smeha ahahaahahahah

  9. Dokle god Danas pod svaku cenu reciklira istrošenog političara Đilasa, dotle Vučić nesmetano vršlja na njegovim medijima, neodgovornim izjavama i jeftinom prpagandom. Fatalna greka i ovo malo opozicione štampe je, što se skoncetrisala na opoziciju koja je godinama u komi, a zanemarila široke narodne mase.

  10. Ovaj još uvek veruje u ono Gebelsovo : „Sto puta ponovljena laž prelazi u istinu“

  11. Ti Djilase konkretno imas 0,001% podrske gradjana. Ostali koje gura ovaj i drugi mediji imaju ukupno 1% glasova. E u tome je Vuciceva “snaga”.

  12. Po ovome što je djilas rekao vučić ima 38 pošto a on 42 i šta ubraja dačića, sapica i 50 % ljudi koji ne izlaze na izbore i dodje do 42.svaka čast

  13. Што је баби мило то јој се и снило. Има и једна добра стара песма од „Индекса“ – Сањам

  14. Ako bi Đilas istu računicu primenio na poređenje njegovog bogatstva i bogatstva prosečnog stanovnika Srbije, Đilas bi bio siromašan, a prosečni stanovnik Srbije bogat. Čudan rezultat, ali mi odgovara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.