Kako se u nedelju glasalo po beogradskim opštinama?

U gradskom jezgru prvi Đilas, a Inicijativa prešla cenzus. Naprednjaci dominantni na obodu grada
Prvi rezultati beogradskih izbora raspoređeni po opštinama

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da se snadjem sa ovim ciframa, ali ko ce biti novi gradonacelnik Beograda. To je vrlo vazno za rodoljube iz unutrasnjosti.

  2. Sugestija za redakciju Danasa:
    Bilo bi dobro da prikazete i apsolutni broj glasova koje su pojedine stranke dobile po opstinama kao i procentualni udeo tih glasova stranaka po opstinama u odnosu na ukpan broj izaslih biraca na teritoriji Beograda(to bi dalo prikaz doprinosa glasaca pojedinih opstina pojedinim strankama).

  3. Procenat glasova za DS potvrdjuje onu staru da stotinu puta ponovljena laz postaje istina. Upeco vas Vucic, nema sta. Jadna vasa deca. Zbog vase gluposti i ostrascenosti, generacije i generacije vasih potomaka ce decenijama i decenijama da peru sudove po Nemackoj. Svaka cast, glasaci (postovaoci lika i dela Dr. Sinise Malog)!

  4. Procenti nisu glasovi Kada bi se sabrali svi glasovi onih koji su za opoziciju vecina bi bila na Novom Beogradu, Starom Gradu, Savskom Vencu, Vracaru, Zvezdari a mozda i na Vozdovcu

  5. Na Vracaru i Starom Gradu, sve sam samozvana intelektualna elita. A, poreklo im je od Titove radnicke klase i novokomponovanih bogatasa. A od elite nemaju ni E

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.