Đilas: Država se neodgovorno ponaša u vezi sa korona virusom

Ostavite komentar


    1. Tajkun u Italiji donirao bolnici 1,2 miliona evra, a pet puta ima manje para od Djida, a koliko je Djido donirao para nekoj našoj bolnici?Ništa 0 evra.Djido bi samo da lapa, ali virus ne bira,ide i na tajkune… ne prepoznaje ni bogate ni siromašne.

    2. A hoćemo li mi već jednom doznati na koji tačno način nas je ovaj čovek opljačkao?! Ako jeste zašto je još uvek na slobodi a s’obziror na sve poluge vlasti u rukama jednog čoveka?! Ako pak nije zašto onda stalno klepećete ko otvoreni prozori na promaji?!Mislim da stvarno više nema smisla!!!!!!

      1. Tako razmišljaju oni koji se ne slažu s mnogim, pa nemaju komentara, a šta su dosovci do sad uradili bilo šta dobro za narod, i naciju, osim što su ,obećavali, bla, bla, prazne reči.
        Nikad toliko nije se gradilo i ulagalo u srbiji od kako znam za sebe.
        Bar se vidi da napokon je došao pravi čovek na vlast, jer svi predhodni su samo krali i punili svoj budžet.
        Dok je sirotinja, grcala, i preživljavala od danas do sutra, ipak se živi opet bolje nego kad su oni vladali, i pokušavaju razni Đilasi, i jeremići i obradovići na silu da po svakoj ceni dođu na vlast, nisu bili dovoljno vladali i još bi, i takvi nasilni nam trebaju.
        Pa, koliko nasilni oni bili, ne vredi., neće ih naro, jer ništa dobro nemaju da ponude osim da uzimaju..

  1. Da je zdravstvenih sistem urušen i da ta nebriga pada na teret gradjana vidi se iz mog primera. Dobio sam od nefrologa uput na pregled kod urologa i to mi je zakazano za 30 dana, za 9 mart u 10.30. U zakazano vreme medicinska sestra me je obavestila da nema lekara koji rade ultra zvuk abdomena. Zakazano mi je za 8.april u 10.30.Rečeno mi je da je jedan lekar u Nemačkoj, drugi na odmoru a treći nije kadar da primi ni hitne slučajeve. Eto mog pitanja za ministra Lončara a i direktora bolnice u Valjevu, – da li ima i trunke stida za nedelo koje čini prema pacijentima i da li treba da snosi odgovornost za nerad?

  2. Jos na svu paniku koji stvaraju kod ljudi,Djilas se usudi da komentarise da se drzava neodgovorno ponasa. Drzava radi sve sto je u njenoj moci da se virus svede na minimum i da se ne dize panika.

      1. Da li ti to zbog političkih poena u izbornoj kampanji priželjkuješ bolest i smrt da vam pomognu? Užasno, ali neka ni tu vam pomoći nema uzalud se nadate.

  3. Au, SPP ima plan? Koji? Da širi paniku? Čoveče, načisto si prolupao!

  4. Vrhunac neozbiljnosti je preporuka da žene(kao one slabije oboljevaju) odu u Trst u kupovinu jer nema gužvi a i rasprodaja je??? Predsednik žestoko aplaudira?

  5. Videli smo vas kad je bio tzv „pticiji grip“, kad je predsednik pitao da li kokoske imaju stres.

    1. Kokoske nemaju stres jer imaju kokosiji mozak, a precednik ni on nema………mislim stres.

  6. Djilas je apsolutno u pravu!!! neka nam je bog u pomoc,od ove nesposobne i sarlatanske vlade nista ne mozemo dobro da ocekujemo.A i zdravstveni sistem nam je nula,jer sve ono sto je vredelo nalazi se van zemlje.

    1. Kakva li je ta italijanska vlada kad im toliko bolesni I nazalost umrli nemaju Djilasa da se buni protiv njih pa se ponasaju sarlatanski. Dal ce Djiki da odvoji pola njegovog bogatstva protiv korona virusa kaf se toliko sikira ili se mozfa brine sto nije na vlast pa nemoze da se bogati uz pomoc virisa ( lopov bi naso nacina da krade)

  7. Ako mogu da se kriju ugovori za zelezaru,Air Srbiju,aerodrom,Bor,zasto ne bi moglo da se krije koliko ima zarazenih od korona virusa u Srbiji?

  8. Koja država, Vučićeva prčija! Ajte, molim Vas! Vi ste Čovek zdrave pameti, a kao političar morate da govorite i pišete kao da je Srbija ozbiljna država. Brbnabić – Prime minister i Lončar Ministar zdravlja! Zar to nisu najgori virusu koji ugrožavaju Srbe i Srbiju?

    1. Kakav je pojedini narod u ovoj drzavi samo misli na lopovluk I podvale I sve im nevalja a zaboravili Tadica, Sutanovca rasturio vojsku, nepismeni Zivkovic I ovu sadasnju opoziciju sve slike I prilike

  9. Ubedjen sam da je Covid 19 proizvela Rokfelerova fondacija u Labaratoriji za istrazivanje zaraznih bolesti u Vuhanu, najveca te vrste u centralnoj Kini/ pored slicne u Pekingu i Senzenu/, i jedna od 50 takvih u svetu koje sluze za ispitivanje ebole, hemoralgicne groznice i podvarijanti gripa. Kinezi imaju velike ambicije u Africi, a tamo ima mnogo zaraznih bolesti. Zato Kinezi uz pomoc Rokfelerovih bioloskih naucnih timova eksperimentisu sa vestacki izazvanim virusima. Kakav je njihov stvarni ucinak znaju samo ti naucnici.
    A, mi znamo samo za histeriju od izazvane panike bioloskim oruzjem.
    Naravno i u opasnosti smo da nam americki farmaceutski kompleks nametne nekakve vakcine za taj Kovid 19, od kojih se nezna kakav im je ucinak. I koje bas zbog toga predstavljaju opasnost za zdravlje milijard ljudi.
    Rokfeler je oduvek na ljude gledao kao na bube. Protiv kojih je valjda celog zivota proizvodio i zgrtao milijarde dolara na preparatima i biolosko-hemijskim lekovima. Da realizuje to pomagala mu je oduvek Svetska zdravstvena organizacija. Koja je samo po imenu svetska, inace je privatna.
    Zato korona virusu ne treba pridavati znacaj, vec doneti Zakon o sprecavanju i proizvodnji bioloskog oruzja, koji je vec jednom bio u Skupstini Srbije, ali ga tadasnja vladajuca koalicija DS-SPS, nije usvojila, vec ga je povukla iz dnevnog refa. Neznam zasto su Tadic i Dacic povukli ovaj predlog zakona, ali je najlogicnija asocijacija, da bi se udovoljilo farmaceutskoj mafiji, koja je glavni proizvodjac sintetickih droga u svetu. A, zna se da americke farmaceutske fabrike dominiraju u svetu. I takidje se zna da oni stoje iz proizvodnje lekova u Kini.

  10. Đilas se moli da dođe do epidemije i do vanrednog stanja u državi. Samim tim ne bi bili održani izobri. To on želi. Strašno.

  11. Bolje da ste od onih para koje ste „Zaradili“ dok ste bili na vlasti napravili akciju delenja maski narodu nego što kritikujete.

  12. U ovakvim situacijama kao sto je pretnja koronavirus, svi treba da pokazemo odgovornost. Ni velike i jake drzave ga nisu sprecile da se siri, a mi treba da se borimo s onim cime raspolazemo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.