Đilas: Ekonomske mere koje preduzimaju vlasti loše, pojedini mediji se ne bave novinarstvom

Ostavite komentar


    1. Ova vuciceva vlast koliko sam ja primetio u svom radu samo imitira hrvatsku vlast. Ili sprovodi isto sto i hrvatska vlast, koja to radi po nalogu nemacke vlasti.
      Sto bi moglo da se prihvati za jednu okupaciju, samo kad bi Srbija bila clan EU i kao Hrvatska koristila budzet Evropske unije ravnopravno kao svih 27 clanica.
      ALI SRBIJA NIJE CLANICA EU. I EKONOMSKA POLITIKA KOJU MI SPROVODIMO JE POGUBNA, jer su mere bez euro finansijske podrske.

  1. Možda je g.Đilas u pravu ali kad čovek bolje razmisli,bio je gradonačelnik bavi se odavno politikom, dokazao se u mnogo čemu pa i ekonomiji i zaista ne vidim razlog da nekoga kritikuje,mislim da nije kompetentan.Kada bude došao na vlast neka radi kako misli da treba, a sada mu je bolje da ćuti i ne kritikuje preterano,sinoć se toliko nalupetao da na osnovu toga ne može biti predsednik skupštine zgrade a ne nešto više.Njegov dosadašnji,politički rad je vreme objasnilo.

    1. Nalupetao se za medalju i na tv. Naša.Prvo napadao zašto je pušteno da u Srbiju udju gastarbajteri, a posle pet minuta kaže doslovce,“Po Ustavu Srbije vlast ima obavezu da prihvati sve svoje državljane,baš kao što to rade sve evropske zemlje“… Pa,čekaj bre Djido,da li je trebalo prihvatiti te ljude, ili ne?Dogovori se prvo sam sa sobom.

  2. E ovo da neki novinari nisu novinari to je tačno samo je pogrešio imena i prezimena. Novinari iz ciaN1 nisu novinari, svi redom da in sad ne nabrajam počev od Juge preko Žaki pa na dole, jer to nisu nikad ni bili, pijana Olja Bećkovićka nikad nije bila novinar niti će biti, onaj najmanji patuljak među svim patuljcima wc ivan, običan šofer, znači nikakav novinar, itd, itd, a svi na platnom spisku Đitlera Riđeg GAZDE eS eS partije koji se razume u sve i u sve se meša, kao onaj margarin i kao neki BoTa maneken – u sve se meša. Riđi sve zna i svakome zna da udeli savet ali ima nas koji znamo da mu je Pink itekako odgovarao kada je uzimao pare od Pinka, da su mu i neki drugi mediji odgovarali od kojih je uzimao mesečnu nadoknadu da ne kažem reket, onda su mu bili dobri i onda su mu odgovarali takvi kakvi su. Riđi ne zaboravi da smo se sreli i da sam ti tada nešto rekao, seti se, seti se što si naplatio debelo snimanje jedne emisije u Bg. Ničija nije do zore gorela. . . . . .

  3. Lakse je bilo njemu,jer u njegovo vreme nije bilo para ni za kakve mere,pa nisu mogle biti donete niti dobre niti lose.

  4. Baš me zanima, gospodine Đilasu kako biste se vi nosili ili pak ophodili prema ekonomiji naše zemlje. To je ono što me veoma interesuje.

  5. Sve ce to resiti zakon o poreklu imovine. Sve ces pare vratiti narodu kao i nepokretnu imovinu.Kao i svima ostalima. Idu dani a tebi, videces. Narod ce biti srecan.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.