Đilas Evropskoj uniji: U Srbiji nema uslova za izbore

Ostavite komentar


  1. Djilas je inace merodavan da odluci da li u Srbiji ima uslova za izbore.

    1. Svaki slobodan covek je merodavan da kaze istinu o diktaturi u Srbiji.
      Neslobodni botovi su svoju slobodu dali u ruke někom drugom.

      1. Bravo Djilase,ovaj put mora biti 6 oktobar ili ce nas nestati. Zelimo Srbiju mirnu,bogatu a ne ovo nazadno,poltronsko politicarenje.

        1. Ne može se očekivati od onog koji je bio na vlasti 12 godina, posle 5. oktobra, da ostvari 6. oktobar, kada ga nije ostvario za sve godine dok je bio na vlasti.

    2. zato imamo vas rezimske botove, placene iz drzavne kase, da kazu ko je merodavan i da je veliki vodja neprikosnoven vladar zivota i smrti u Srbiji (MALO MORGEN)!

    3. BOTE: Svaku reč što je izgovorio je istina, ali vi botovi nemate ni karaktera ni morala. Kako gledaš jednu porodicu u kojoj ni jedan član te porodice nesme ništa da kaže a kamoli da uradi samostalno jer će ga „glavni “ klepnuti po glavi.

    1. A sto svaka cast.To je ono tata neda mi brat cokoladu ja svoju pojeo al bih jos jednu ili da mi bato da pola svoje.

  2. Redakcijo izbrisali ste pola komentara a neko botovski komentaori su jos tu. ZASTO ???

    1. Pa moraju da brisu.Jedni brisu u Kuriru drgi u Danas i oda svi pricaju o slobodi govora.

  3. Od kada postade ekspert šta je normalno a šta nije i kako to da ocrnjuje svoju zemlju a u isto vreme navodno želi da postane deo te Evrope. Tek sada mi ništa nije jasno.

    1. Vi botovi nikako da shvatite da država nije Vučić i vlada već narod. Samim tim čovek ima pravo da iznese svoj stav što ne znači da je protiv države.

  4. Ovaj je za bojkot a njegovi saradnici žele na izbore. Ko je ovde lud a ko pijan?

  5. Sve može slobodno da se kaže a najmerodavniji su glasači koji procenjuju i odlučuju šta je istina a šta je neistina i kome poveravaju svoju sudbinu u ruke u naredne četiri godine.

  6. Rece covek koji je i sam svestan da mu je podrska nula.. Pa sad satro nema uslova, ma ajde samo izmisljate, znate i sami da bi doziveli debakl.

  7. Šta Evropa može da uradi? Oni neće menjati i postavljati vlasti u Srbiji, bar ne zvanično, jer nemaju pravo na to. Ako ih zabole da se bakću sa Mađarskom, šta njih briga sto su Srbi nesposobni sami da stvore i održe demokratiju. I ko garantuje da ako glasači budu bojkotovali izbore, njihovi glasovi neće otići Vučku? Ako Vučko bez straha javno izjavljuje kako završava stvari na „polucrno“, zbog koga bi se plašio izborne krađe? Očigledno njega ne plaši ni Evropa, ni opozicija, a ne verujem ni da se plaši da će neka šerpa da ga pogodi…

  8. Smatram da bi opozicija trebalo da bude ujedinjena oko bojkota izbora i da se naprave spiskovi građana koji pridržavaju bojkot, da se njihovi glasovi nekim čudom ne bi našli na SNS listi. Opozicija mora hitno da oformi detaljan plan umesto što samo kukaju i žale se kako vlast nije fer. Svi već znaju da vlast nije fer i šta sad? Šta je konkretan plan?!

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.