Đilas: Film o paljenju knjiga montiran u kuhinji Bebe Popovića, odbio da odgovara na pitanja Pinka

Ostavite komentar


  1. Ma svi lažu,samo JA govorim istinu,ko mi ne veruje,vidieće šta će da im se desi kad JA dodjem na vlast.Evo,ja ne verujem ništa ovome “JA“,ali ga se i ne bojim i šta sad?

  2. Đilas se po hiljaditi put peca na Vučićeve spinove i zato me nervira, jer pokazuje političku nezrelost. Ovo je sve toliko glupo, da počinjem da sumnjam da je u pitanju dogovor kojim se minira opozicija.
    Koga je bre briga za Vesićevu knjigu i ko je spalio? Svako ima pravo da spali stvar koja je njegova. To nije krivično delo. Samo odvlačite pažnju naroda
    sa mnogo značajnijih tema za koje vlast nema pravih odgovora.

  3. Paljenje kniige nije krivično delo. Imam pravo da zapalim svaku knjigu koju sam kupio!

  4. Svi su bivsi UDBAsi i danasnji saradnici bivse UDBE sadasnje BIA. Jedino ko je izned ovog haosa u Srbiji je prestlonaslenkik Karadjordjevic.

  5. Pitajte Marinku Tepic ona sigurno zna!!?? Posto Marinka zna i stanje u Interpolu tko ima koju poternicu !!!???

  6. Pravo je pitanje sta ste trazili na promociji Vesiceve knjige,a pretpostavljam da niste njegovi fanovi.Jos nebuloznije je sto to predstavljate kao spontano okupljanje gradjana,a uvek sve isti.Sami ste se namestili.

  7. Tolika galama oko paljenja jedne knjige,što nije krivično delo ako je pali njen vlasnik,a kako se reagovalo na javno,demonstrativno paljenje zastava stranih država,što jeste krivično delo(Krivični zakonik,član 175)?

  8. jeli botovi a da mućnete malo glavom pa nam odgovorite otkud ta knjiga opoziciji kada još nije bila ni u prodaji tada ? klasična udbaška podmetačina.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.