Đilas formira stranku 19. aprila

Ostavite komentar


  1. Tako je, i ja mislim da opozicija treba da bude u prvom redu, ili odmah iza organizatora protesta. Dragane želim Vam uspeh sa novom partijom

    1. Jos stranku osnovao? Cak nije ni menjao stranke, kso npr. Maja, Zorana, Jovanov, Knezevic, Vesic, Mali…

    2. Da li je #iva tvoj voljeni predsednik, zajedno sa Tomom diplomom osnovao SNS stranku? Jeste! Koja mu je to stranka po redu? Da li samo voljeni ti predsednik ima prava da osniva/formira svoju novu stranku? Šta reci za vašu Maju? Posle „odlaska“ iz SRS, osnovala svoju stranku, nije joj išlo, pa promenila xy stranaka, sve dok se nije uhlebila u SNS! Šta bi sa Vulinom, vašim koalicionim partnerom? Da li njegova stranka/pokret nosi izvorno ime JUL ili neko novo? Da li je i to LUDILO ili šta?

  2. Nazalost nemam poverenja u srpsku opoziciju koju cine potroseni, iskompromitovani, sumnjivi. Mislim da ne bi nista promenili, tj ne bi promenili naopaki sistem uspostavljen za vreme DOS. To bi bilo neprestano svadjanje, prepucavanje i slicno. Srbiji trebaju novi ljudi, novi koji su nekompromitovani i koji ce raditi na promeni ovog naopakog sistema zbog koje sam napustio Srbiju. Pozdrav iz Svedske!

  3. E, onda opozicija ostaje bez Đilasa. Zauvek.
    Pretpostavljam da će se PRIMAĆI Vučiću, podviti rep i biti paralela s Čedom, Čankom..: svi prekodrinci po jednu stranku, da razbiju opoziciju.
    Đilase, srećno – stani u red pored Rističevića, Čanka, Čede, Radulovića, Jankovića… Na čelu s Vučićem!

  4. Jos jedan bivsi demokrata osniva stranku.
    Posle Zivkovica ,Tadica,Jeremica evo nam i Djilasa .Svesno su isli da uniste Demoktatcku stranku neka Lutovac i dalje seta sa njima. Ovo je je jos jedan tuzan dan za Srbiju tako da nije vise ni smesno

  5. Da smo mi tako radili 41, jos bi trajao II svetski rat !!!
    E,Srbijo, propala si nacisto

    1. Poštovani Proffesoe, ne kinjite na partizansku borbu, ovi sada nisu im ni do kolena

  6. Logicno je da Djilas formira stranku, jer na primer Obradovic je predsednik Dveri, a Vuk Jeremic Narodne Stranke. Istine radi svi ovi protesti gradjana i sabijanje Vucicevog rezima u misiju rupu zapocelo je od kad se na beogradskim izborima opoziciji prikljucio Dragan Djilas. Mora se biti posten pa priznati da Djilas zna da rukovodi i upravlja kako gradom koji je metropola tako i masom od 100.000 ljudi, koliko se u nekoliko dana poslednjih pet-sest meseci seta diljem Srbije i u nekim velikim gradovima u inostranstvu okuplja gradjana da protestuje.
    Da bi neko bio predsednik VLADE, mora pre toga na raznim testovima da pokaze odredjenu uspesnost u radu, to jest znanje i sposobnost. Djilas je to objektivno pokazao kroz vodjenje Kancelarije i Ministarstvo za nacionalni investicioni plan, gradonacelnikovanje Beogradom, predsedavanje Kosarkaskim savezom i na kraju pokretanjem velikih gradjanskih protesta, jer bez dileme on je glavni KORDINATOR tog dogadjaja.
    A, partija mu je neophodna radi uspesne kordinacije i upravljanja u novoj vlasti. I zato mu je data. A, dali su mu je oni-koji su i svima drugima dali partije. CUVARI DRZAVE. Jer drugacije nije moguce imati partiju ni u Srbiji, ali ni bilo gde drugde. Dakle u toku su zavrsne pripreme za drasticnu promenu politike u Srbiji i politicki zaokret.

  7. Ja bih porucila Djilasu da mu je ta stranka dzaba. I da ga svakako narod nikada nece podrzati.

  8. Da li će u okviru programa napraviti uputsvo kakonekažnjeno opljačkati državu i baviti se politikom u cilju očuvanja i kradjom stečenog imetka.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Slobodan Georgiev, novinar

Danas čitam od prvog broja. Kada se pojavio ’97. posle protesta izgledao je kao nešto što nam treba i ostao je tu sve ove godine.