Đilas: Glasajte protiv haosa u državi i lošeg života, za uvođenje reda i dobar život

Ostavite komentar


  1. Ko mu kaze!?!?
    Treba da se ponosi kada ga neko takav prozove.Đilas nasao nekoga da proziva

  2. Državna preduzeća su u Srbiji leglo korupcije. Zato je bolje da rudnicima upravljaju firme koje nisu državne. Takođe državne firme imaju uvijek alibi za uništenje životne sredine. Zbog toga je ključ u kontroli privatnih preduzeća, a ne u državnom vlasništvu.

  3. Hahahaha ja sam nekada glasao za ovoga a onda vise nikada ne 🙂 hahaha ti si nam haos ostavio

  4. Od 2017. kada je izaslo 53% biraca na svakim izborima je sve manja izlaznost. Na izborima 2018. bilo je 49%, 2020. 39%, a na lokalnim izborima u Negotinu 36%. Ne osvajaju oni sve vise glasova, nego isti procenat glasova (oko 24%) na manju izlaznost daje bolji rezultat. Zato treba izaci na izbore kako bi se sprecilo da bilo koja stranka sa manje od 25% podrske ima 95% vlasti.

  5. treba glasati protiv postojeceg haosa, ali Djilas nije resenje, za dobar zivot. Glasati protiv vlasti i protiv bivse vlasti, za nesto novo

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.