Đilas i Jovanović u „Utisku nedelje“: Prava opozicija neće izaći na izbore 2. juna

Ostavite komentar


  1. Boban Stojanović je sve lepo rekao. Pogledajte reprizu, snimak ili vratite unazad. Izgleda da nigde neće biti objavljeno ono što je ovaj pametan čovek rekao. A rekao je ono što misli 90 odsto opoziciono opredeljenog naroda. Hvala Olji koja nam je omogućila da se čuje i glas naroda koji želi promene oličen u Bobanu Stojanoviću, ne u ovoj dvojici koji rade kao da su deo Vučićevog tima. Možda i njih kao Zavetnicu vidimo jednog dana u Vučićevoj vladi. Ko zna …

  2. I ja isto odreagujem kada mi nešto nije po volji a to nije tako dobro , treba se boriti, a da li su ovi izbori danas isti kao što su bili prošli ili pretproišli ili natprošli ?

  3. Gospodo molim vas da otvorite oči. Njega danas prima Makoron! Ne nisam njegov glasač, već od prvog dana veliki protivnik. Ali činjenice su činjenice. On podršku iz sveta dobija tako što svakome da ono što mu treba. Kinezima zlato, Rusima špijunski centar i avioletove, Amerima Kosovo, francuzima nuklearke, Nemcima litijum i t.d.(da, da nemcima će dati litijum, a ne Rio Tinu). Šta je šerenje? Možda da nekod od vas iz opozicije žrtvuje sebe i ubaci se u vlast sa njim, pa iz nutra to rasturiti. Na ovaj način, plašim se da se to neće skoro desiti.

  4. Prvo da se osude oni koji su pokrali i nameštali izbore. To smo brzo zaboravili i niko ne pominje ni pozicija ni opozicija. Narod može da se maltretira da izlazi kako kome padne na um. Kad to se odradi glasacemo

  5. Dovodite u zabludu čitaoce. Boban Stojanović je bio ravnopravan sagovornik sinoć i konstruktivan. Rekao je puno konkretnijih stvari od onog što se vi napisali ovde. Kada ljudi vide deprimiranog Đilasa znaju da je u toku predaja Beograda av-u bez borbe. To nije dobro.

  6. Prava opozicija, lažna opozicija, ovi, oni..zato vas i razvaljuje AV. Oni se skupe svi oko vođe, a vi ne možete da se dogovorite oko osnovnih principa. Druga stvar, prihvatili ste rezultate za republički parlament, prihvatili mandate? Da li su oni održani u nekoj drugoj državi? Toliko nelogičnosti u politici odavno nisam ni video ni čuo.

  7. Nisam siguran kako ćemo smeniti vlast tj pobediti u Beogradu. Ako još, ne izađemo na ostatak lokalnih zbora – ne razumem. Republičke i pokrajinske izbore smo izgubili ubedljivo iako tu nije moglo biti preseljenje birača.
    MISLIM DA TREBA IZAĆI NA IZBORE

  8. Ne vidim po kom osnovu bi Đilas, Jovanović ili bilo koji drugi BG ili NS političar određivali ko su „pravi“ opozicionari na lokalnom nivou kad u barem pola gradova Srbije nemaju valjane odbore. Njihova polazišta se mogu sagledati samo kroz prizmu stranačke politike koja je unakazila Srbiju a ne kroz delovanje lokalnih aktivista i udruženja koji nemaju poverenje u stranke.

  9. Kakav je car Djilas…a ove politikologe kojii lupetaju bez politickih i zivotnih posledica treba zabraniiti…u sve se mesaju i za sve imaju komentar a kada treba resenje e onda corak

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.