Đilas: Iza Vučića ostaje država čiji se broj stanovnika smanjio za više od pola miliona

Ostavite komentar


  1. Mozes da pricas sta hoces, ali sam znas da nije lopov, nema firme, nema jahte i stanove. Cak i vi koji ste njegovi protivnici to uvazavate. Da jeste sve bi ste vi razglasili. Ali nema ni trunke od pnpga sto vama treba.

    1. Tako su neki,kao i Vi za Vucica, govorili i za porodicu Milosevic. Dalji komentar je suvisan.

  2. Covek na ranu da vas previje. I tebe i Vucka. Pises ovde kako se Srbija prazni. A,kad se nije praznila? Za vreme sankcija samo,jer je bilo tesko putovati. Lepo nabrajas sta je ostalo iza tebe. Postujem to. Ali,ostalo je samo u Beogradu. Da,bio si gradonacelnik,ali vlast sa kojom si bio,unakazila je unutrasnjost Srbije. I ne zaboravi jos jedno. Vlast se ne menja u Beogradu. Previse ste lenji za to. Vlast menja narod juzno od Bg,a. Dok god ovako razmisljate,nema srece. Bio si i protiv izgradnje Moravskog koridora. Pa da,tebi je nebitan. A MI? Nama treba. I mi hocemo auto put i vezu sa njim. Ili cuti ili pazi sta pricas

  3. Iza Djilasa je ostala opustosena drzava, sa katancima na fabrikama i ogromna nezaposlenost. A o onome sto je njemu ostalo na racunima, to se takodje zna.

    1. Nije on ostavio fabrike s katancima,nego je sve prodato u staro gvožđe pa i katance.Ništa nisu ostavljali.

  4. E ova ti je dobra sokole.To je pozitvna kritika Drustva „nase dece“.❣️

  5. To je trend na celom Balkanu Hrvatska je skoro prepolovljena,ljudi idu napolje ya boljom platom i uvek su isli nekad manje nekad vise.

    1. Reče nam šta je ostalo iza tebe,što preskoči šta je sve bilo a više ga nema posle tvoje diktature.Ili gde je bila željezara Smrderevo,Bor i ostali.I to si napadao Vučića kad je oporavljao fabrike.Pa i danas govoriš ne trba nam ovo ne treba nam ovo.Obraćaš se prosveti,lekarima kao da su oni zaboravili koliko su u tvoje vreme nagrađivani.

  6. Mislim da je Vučić lepo poklopio Đilasa i džabe mu sve ovo maštanje šta bi iza njega ostalo, kad je jasno ko je otac rijalitija u Srbiji i mag sekundi reklama na RTS. O ostalim stvarima narod sudi na izborima, a mislim da je jasno rekao šta narod želi na poslenjim izborima. Džabe Đilasu obećanja bez pokrića.

  7. Iza Vucica ce ostati drzava koja ima ponovo izgradjeno ime, u koju svi zele da ulazu, sa kojom svi zele da saradjuju i koju postuju.

  8. Možda je ostalo pola miliona manje ljudi,ali iza tebe nekoliko stotina miliona evra pokradenih para od tognaroda koji braniš i sažaljevaš.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 10

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.