Đilas: Izbori u ovoj atmosferi verovatno bi doveli do incidenata i žrtava

Ostavite komentar


  1. Sve si dobro rekao i opisao g. Djilase. Samo nemaš odgovor zašto su ovi i ovakvi došli na vlast 2012. Zašto je narod glasao tada da vam vidi ledja. Da li je to zbog pljačkaške privatizacije u kojoj ste razorili privredu, da li zbog reforme pravosudja u kojoj ste izigrali sve evropske vrednostime, da li zbog činjenice da je za vreme vaše vladavine izigrano nadanje gradjana da će živeti u normalnoj i uredjenoj državi??!! Možda vaša svest o sopstvenim greškama , gramzivosti vas učini dovoljno pametnim da kritikujete sadašnju vlast, koja je samo nastavila da čini ono što ste vi započeli kvalifikuje da ponovo tražite poverenje naroda i da vam poveruje da ćete biti bolji prema sopstvenom narodu. Ja to kod vas , nažalost, ne vidim!

    1. Nesto slicno sam hteo da napisem…ali vi ste rekli sustinu. Potpuno se slazem sa vama, samo bih dodao jos…da li su ove uslove za izbore doneli ovi sada ili On sam. Pa tako da ne razume kako to da ga nije sramota ??? On misli da smo mi ovce kad on zableji da cemo i svi mi za njim…Ja imam dosta zamerki Vucicu…a najvise mu zameram sto nije sredio sudstvo i nije pohapsio njega i njemu slicne zbog neodgovornog vodjenja drzave.

    2. Koliko da vas podsetim, naprednjaci su na izborima 2012. imali samo 940.659 ili 24,00% glasova, demokrati 863.294 ili 22,11% glasova. Prevlast naprednjacima su doneli glasovi SPS i to 567.689, a Dačić je nagrađen premijerskom funkcijom. Prema tome, ne kitite se tuđim perjem.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.