Đilas: Ko izađe na izbore nije opozicija, to je naša crvena lnija

Ostavite komentar


  1. Koloko god da podrzavam bojkot, ne mogu se sloziti sa ovakvim stavom “ ko noje sa nama- za Vučića je“. Takva politika je, u poslednjih 30 godina, i podelila ovo društvo. Ne pokazuju napredak i vode u još veće podele. Dokle? !

  2. Najvise mrzim kod SNS kada etekira ljude, vi to gospodine Djilas najbolje znati, i sada ste postali kao i oni, izlazim na izbore, sigurno crveno-crna koalicija nece dobiti moj glas, a ko ce dobiti to cemo videti…

    1. Kad bi politiku napustili Djilas,Jeremić,Boško,Zelenović,Marinka,Sergej,Aleksić, i svi oko njih,pa onda Dačić,Šešelj,Vučić, i svi oko njih,Čeda,Čanak i ostali,pa da i glasam za neku stranku,ovako dok su ovi “glavni glumci“ neću da bojkotujem i glasaću za Vučića.Ima li ko šta protiv?Ako ima neka mi žili ruka.

  3. Opozicija su oni koji izađu i izgube na izborima. Prebacuje Đido da se oni koji izađu na izbore bore za poslanička mesta i slično – neka mi pokaže onog koji se zbog sličnih poriva nije kandidovao ja ću dokazati suprotno. Poznajem „Večitog“ narodnog poslanika koji se pozivao na poslanički imunitet svaki put kada bi ga pijanog uhvatili za volanom.
    P. S. Jeste li pročitali cenovnik u skupštinskom restoranu?
    P. S. S.
    Srpska Opozicija je pobedila, mislio sam nepobedivog Miloševića samo zato jer je imala vlast u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Kragujevcu, Kraljevu, Čačku…

  4. Za srpski narod Djilas je tajkun, kome niko ne veruje. Opozicija mora da ima nove, nekorumpirane politicare, ako zeli da promeni rezim AV. Najbolje da Bosko Obradovic i Dveri napuste SzS pa da se udruze sa Jovom Bakicem.

  5. Preti vlast, preti opozicija…Svi bogamu na izbore da se resimo i jednih i drugih.

  6. Ne da cu da izadjem na izbore i glasam, nego vise iz inata jer upravo ovakvim ucenama nista niste bolji od ovih na vlasti. Ko si ti da odredjujes ko je opozicija? Ko si ti da optuzujes narod da ako ne glasa za tebe da je za Vucica? Ko si ti da stvaras mrznju? Jos samo da se dogovorite sta hocete, 2017te ste rekli, ko ne izadje na glasanje, on je za Vucica, sada govorite, ko izadje on je za Vucica, da li zaista mislite da narod ima kratko pamcenje i da je glup? Bas zbog toga sto sve vise optuzujete narod, glasace, ostale stranke, zato nemate vise podrsku koju ste imali sa 1 od 5 miliona. Naterali ste nas da biramo izmadju dva zla, ispada da ovi na vlasti su manje zlo.

    1. Koje ucene pa Vučić je taj koji i tebe ucenjuje da izađeš kao i onog što je hteo da izađe iz ograđenog dela gde je Vučić držao govor pa kad je redar rekla da će da ga upiše da je izašao on je ostao.To je primer na šta sve pristajete takvi kao ti ,ima nas koji nećemo ,svako ima prava da bira kako će da živi ,kao rob ili kao čovek.

  7. Izlazak na izbore u Vučićevoj režiji je najjednostavniji test mentalnog zdravlja. Jeste li za nastavak siromašenja svih vrednosti ili se užasavate .

  8. Ispravna odluka u BOJKOT do krala.Sad će se videti ko je za budućnost Srbije i da bar zaustavi bežanje mladih iz ove napaćene zemlje.

  9. Djilas jeremic itaj drekavac bosko vi morate jedno da svatite kad bi svi gradjani imali po 50 ili 60 miliona € opljackanih od nekuda imali vas karakter sto ga nemate svi bi bojkotovali onda bi iparlament bio prazan

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.