Đilas: Ne bih išao na Vučićevu inauguraciju

Ostavite komentar


  1. Zašto je opozicija uopšte izlazila na neregularne izbore?! Nikad gori uslovi,a tražila se velika izlaznosti! Nema logike!

  2. Samim tim sto opozicija nije rekla rezultate izbora, priznala je ili da ih nema (i da nije iskontrolisala ni izbore u BG) ili da je zadovoljna AVovim diktatom (jer je u dilu sa njim). Onda nema ljutis, kad ne glasamo vise… pogotovo mi u inostranstvu, koji smo presli tog dana 400km da bi smo glasali.

  3. Odličan intervju g-dina Dragana Đilasa , svaka mu je zlatna . I sada pokazuje da je lider proevropske Srbije , čovek ogromne energije , a visokog integriteta . Mnogi neznaju da nekad moraš da razgovaraš i sa onima koje ne voliš , takva je politika .

  4. Dragan Đilas vrlo brzo je ponovo nastavio u svom poznatom maniru da samo pljuje po svojim političkim protivnicima. Prosto da ne poverujem,odakle mu se rodila ideja da nebi išao na inauguraciju Aleksandra Vučić, samo nije objasnio da bi dobio poziv,ili ti to želiš.

  5. Tamara@
    Nastavio je da zaludjuje narod.
    Ostavimo komentar I psihološki pritisak u nama nestane.
    Zato služi Djilas ,da imamo privid zivota i osećaj nase “ vaznosti“.
    Vucica ne zanima šta narod misli.
    Ne čita komentare.

  6. Ceki,to da li bi išao na inauguraciju,pitao ga je novinar.On je odgovorio kako je odgovorio.
    Ili si samo pročitao naslov?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.