Đilas: Ne mogu da plaćam kaznu zato što sam branio pravo na život svoje dece, ići ću u zatvor

Ostavite komentar


    1. E pa idite u zatvor, ali nemojte više da izigravate nikakvu opoziciju. Bavite se svojim poslom, ako znate koje vam je zanimanje, i čuvajte porodicu. I mene malo-malo pa zovu nekakvi izvršitelji, koji su ustanovljeni za vreme vašeg „vakta“,kao i čuveni bus plus, a i seča platana duž Bulevara revolucije, a o prohibiciji koju ste uveli, tako da posle 22.h uveče niko nije mogao da kupi ni flašu piva., i da ne govorimo. Ko još pa vama da veruje, samo ste utrli put gorima od sebe! I ja bih radije u zatvor ilu kod Laze, tj. Lazarevića, jer u tim ustanovama barem sme da se puši, a valjda ima nešto i da se pojede i popije, više nego na slobodi. kojoj ste i vi zdušno kumovali.

    2. Ko s djavolom tikve sadi o glavu mu se obiju, da ima pravde u ovoj banana drzavi, svi bi vi od 2000-te do dana danasnjeg zavrsili na dozivotnoj robiji,posebno ovi sadasnji, svo zlo koje ste ucinili ovom narodu je za neko pusto ostrvo da tucate kamen sa koricom hleba i casom vode za ceo dan, tek da ne umrete od gladu i zedji.

  1. Djilas je svima u Beogradu poznat po medijskoj manipulaciji, po izvrtanju cinjenica, po firmama koje su dobijale javne radove na konkursu jer su pripadale DSu, i priznacu mu da je u svemu tome drzao neki nivo. Medjutim, on se sad zali sto nismo drzava vladavine zakona, a svesrdno je radio i on na tome da ne budemo. Imao je bolje rukavice i bio ugladjeniji, vaistinu, ne mogu reci da nije za jedno 6-7 posto bolji od ovog sad, ali da li je to relevantna razlika? Glasaci su mu porucili, mahom odustavsi od glasanja ili odselivsi se iz drzave.

      1. Načitah se ja ovde mnogo naprednjačke mudrosti, uglavnom zamena teza. Problem, Đilas ķrši zabranu kretanja, a navijačke grupe (organizovane kriminalne grupe kojima ni AV,po njegovim rečima, ne može ništa) verovatno vrše dostavu namirnica starijim sugrađanima. Jel’ sam dobro shvatio pojedine komentare? Zbog takvih bih voleo da dođe na vlast bar na godinu dana, makar BDP imao ‘rast’ od -10%. Mada bi se ovi čankolisci od botova brzo dočekali na noge. Takvi se rađaju.

    1. Nacisto prezubio. Raduje me da su vidljivi komentari koji su realni i pravi a ne velicaju one kojima je mesto odavno u zatvoru. Zato moje komentare koje ste blokirali ne uticu na moje citanje lista Danas a ja cu ponekad opet komentar poslati onako reda radi jer znam da necete objaviti..,pozdrav za admine.a to sto se ne uklapam u rezimsku i anti rezimsku uredjivacku politiku nema veze. Istina na kraju pobedi.

  2. Auuuu koje lazi…. udaljenost od stana je bila ocigledna a i pretnja tudjoj deci jos ociglednija uz to i pracenje,postavljanje i montiranje za slikanje i…i…i… i jos nesto…izlazak ispred skupstine i setnja kako mu se cefnulo u doba policijskog casa ne spada u setnju do ahhh te njegove ugrozene dece“
    HVALA BOGU DODJE DANA ZA MEGDANA…ZAKON ZA SVE ISTI….NEMA MAFIJANJA….Ajde polako….tamo te bas rado ocekuju svi oni koji leze jos iz tvog doba gladi gde se MORALO prestupiti radi prezivljavanja….

    1. A pošto su nadzemni kontejneri kao šti su: kocke na Trgu republike, ludačka fontana na Slaviji, pljačkaške a funkcionalno nikakve tzv. „rekonstrukecije“ ulica u Beogradu, novogodišnja rasveta i jelka u Beogradu, uništavanje železničke i autobuske stanice u glavnom gradu, podizanje idiotskih spomenika u Beogradu, seča drveća i rušenje Kalemegdana, rušenje Savamale, izgradnja „Beograda na vodi“, upropašćeni gradski saobraćaj, seča šume u Košutnjaku, rasprodaja gradske imovine – Beograđanke i Sava centra…
      Sram vas bilo!
      I vučić i cela njegova banda će debelo da odrobija zulum koji je napravljen i Beogradu i Beograđanima, i Srbiji i svaim građanima u Srbiji! U to nemojte dfa sumnjatre,

  3. Sve, sve, ali ga zamisljam da dodje na vlast i ode na supervazne pregovore oko Kosova i tamo mu neki Albanac dobaci nesto o deci, a Djilas istrci napolje sav uplakan i pregovori propadnu…

  4. Djilas se obogatio preprodajom drustvene svojine a brani se tvrdnjom da mu svako podsecanje na tu rabotu plasi decu. …

  5. Posto su ti prava dece na postenog i uglednog oca ovde ocigledno ugrozena, mislim da je vreme da ih upises u neku prestiznu belosvetsku skolu u Engleskoj ili Americi, pa posalji i bivsu suprugu tamo, da im se nadje. Ne bi bilo lose ni ti da im se u neko dogledno vreme pridruzis. Kazi samo ako ti fali para, siguran sam da bi puno ljudi doniralo popravku tvog ugleda, samo da vise ne gleda tvoju ruznu i lazljivu njusku cim ukuca vesti na nekom pretrazivacu. Evo, ja bih prvi, samo kazi koliko ti treba, rado cu sopstvenim prilogom pokrenuti inicijativu za prikupljanje sredstava.

  6. Daleko je više tu decu ugrozio on sam objavljivajući snimke privatnih razgovora sa svojom ženom. A i ko još takve razgovore snima, osim ako već imaš neku nameru da to (zlo)upotrebiš?

  7. Da li treba uopste komentarisati coveka koji je u stanju da privatne razgovore tek tako pusta u javnost?

  8. Svasta sam vidjao ali da neko snima razgovore sa zenom i stavlja ih u javnost to vidim prvi put. Zaista bolesno.

  9. Djilas nema preva posla nego da snima razgovor svoje cerke sa bivsom zenom i to izbacuje u javnost. Strasno!

  10. Sramno da sramnije ne može biti, čak je i nedopustivo za političara, da u svoju političku propagandnu aktivnost uključuje i sopstvenu decu, kako bi stekao neki jeftin politički poen.Unapred još dok nije čuo presudu on javno kaže da kaznu neće platiti, pa i to je jasno neka ide u zatvor.

    1. Nije on uključivao svoju decu nego su Đukini huligani urlali pred zgradom njegove dece a znali su da tu ne živi Đilas.

    1. Sram te bilo on je bio pred zgradom svoje dece,jer on ne živi sa njima u istoj zgradi.Ili se informiši ili nemoj dovoditi u zabludu druge ljude.

  11. Zašto Đuka nije na sudu on je javno u Skupštini pozvao huligane da pale baklje po zgradama Beograda,i rekao da će on to raditi,što i jeste.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.