Đilas: Ne rušite Savski most

Ostavite komentar


  1. Господин Ђилас је посве у праву!
    Нека ови садашњи иду шеицима да премештају мостове по пустињама њиховим, а нама нека оставе овај тзв. Стари Мост! Направиле га Швабе за време рата, два-три пута реконструисан а може тако трајати још сто година. Ако се има пара, нека се направи један нови – то је за нас и нашу децу, а шеике ко #&%~ (пита). Они неће овде ни становати а камо ли живети.
    Поздрав, Зоран

  2. Све је то у реду, али мислим да је Мост на Ади изграђен по нацрту карикатуристе. Са становишта саобраћајних токова приступне саобраћајнице су урађене за чисту нулу. Стари Савски мост неће градити или премештати неко ко се у тај посао разуме без обзира ко био на власти и ко радио пројекат. Ко год био на власти исливаће корумпирани талог овог друштва да решава проблеме грађана.

  3. Kako se svaka vest koristi za politizaciju i skupljanje političkih poena! Ukoliko volite Beograd, uzdržite se od ovakvih izjava, podržite njegov razvoj!

  4. Ja razumem da je kampanja, ali ipak ne treba olako pričati neistine. Zar nije redosled radova sledeći: prvo se psotave šine na Mostu preko Ade, a onda se demontira stari most. Tramvajski saobraćaj neće biti presečen.

  5. Beograd ima četri mosta na Savi, ali koliko su oni dotrajali, koliko treba uložiti na njihovu sanaciju?! Ne može to doveka tako da traje!

  6. Ma pusti me starog mosta. Reci ti meni sta ces uraditi da ja zivim bolje, da Beograd bude bolji. Svesni smo da ces ti ziveti bolje ako dodjes na vlast, sta je sa nama gradjanima?

  7. Dosta mi je ovih kritičara i analitičara. Samo pametuju, nema ničeg konkretno. To što on nudi su sve prazne priče, što nešto od pomenutih ideja nije realizovao u svom mandatu, već se bavio trivijalnim stvarima. Pazl grad, podzemni kontejneri, mini Terazije, sve propali projekti.

  8. Gospodine Djilasu ako vas niko nije obavestio,i ako niste citali novine lepo pise da ce na to mesto doci novi most, ocigledno funkcionalniji, veci tako da se saobracaj rastereti. Zato nema potrebe da dramite jer za sve uvek postoji reesenje.

  9. Skupo nas je koštao most koji je Đilas izgradio, nije politika samo kritikovanje treba imati i neku ideju.

  10. Niko nije lud da ga ruši samo ga premeštaju zbog bezbednosti na drugu lokaciju za potrebe biciklista i pešaka, a ne njegovom mestu niče novi bezbedniji most.

  11. Zaista mi nije jasno zašto se Đilas toliko uhvatio za ovaj most. Mora da postoji neki tajni razlog. Pa ovaj most je dotrajao i nefunkcionalan je, sagradili su ga nemci za preme okupacije kao PRIVREMEN, a on do danas nije pipnut. Najbolje rešenje je srušiti ga i sagraditi nov.

  12. Most se rusi u smislu modernizacije grada, obzirom da za saobracaj polako gubi funkciju.

  13. Ovaj most se ne ruši već premešta na drugu lokaciju sa drugačijom namenom, a sve u cilju da se poboljša saobraćaj u Beogradu.

  14. Beograd je dvomilionski grad sa mnogo automobila na putevima, pa je logično da se radi na poboljšanju saobraćaja, a novi most je upravo to.

  15. Umesto postojeceg savskog mosta napraviti most sa vise saobracajnih traka.

  16. Stari most i treba da se zameni novijim modernijim i boljim , ne vidim u tome ništa loše.

  17. Pametnije bi bilo da se pocne izgradnja novog tramvajskog mosta pa kada se on zavrsi da se srusi stari, nikako pre.

  18. Djiki niko i ne misli da rusi most vec ce taj stari most biti preuredjen u pesacki.Po tebi znaci bezbednost putnika na tome tranvajsko mostu nije prioritet jer most samo sto se ne srusi.Tvoja je ideja bila da se izgradi novi tramvsjski most i sta ti tu nije jasno.

  19. Ko o čemu Đilas o mostovima. Nebitno da li je most na Adi ili stari Savski most.

  20. Ti si izgleda Djiki doziveo neku vrstu amnezije jrr si zaboravio da je tvoja ideja bila rusrnje toga mosta i izgradja drugoga,oni ne misle da ga ruse vec da rekonstruisu u pesacki most.

  21. Ako je potrebno čuvati ga jer su ga Nemci napravili, može i u Muzej da se stavi… Ali nije više funkcionalan.

  22. Neka neko obavesti Djilasa da se most ne rusi nego premesta i da je to bilo u urbanistickom planu i za vreme njegove vlasti.

  23. Šta ste uradili gospodine Djilas dok ste bili gradonačelnik Beograda!? Ništa….Vi ste i doveli do stvaranja nepodnošljivih saobraćajnih gužvi!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.