Đilas odbio da novinarima Pinka i Informera govori o paljenju knjige Gorana Vesića

Ostavite komentar


    1. Dal je moguce ga toliko nemate morala da kažete ljudima koji čitaju vaše novine da postoji snimak ko je palio knjige i ko je bio ispred,pristalice Djilasovi,bar bi ste se malo izvukli iz blata?!Istina boli,dzabe pare!!!

    1. Ozbiljne i uređene države, sa teroristima nikada ne pregovaraju o njihovom uslovi a već samo o tome kada će se predati. Podržavam stav Đilasa-plati i objavi po presudi pa ću ti odgovoriti. On bar njih ne vređa kao što vlastodršci vređaju N1.

  1. Pa zasto to pitanje,a i druga na koja ne zeli da odgovara ne postave novinari drugih redakcija,bilo bi korisno cuti njegov stav,jer pretenduje na visoke funkcije.

Ostavite komentar


Politika

Šta je ambasador Izraela izjavio o Rezoluciji o Srebrenici? 10

Šta je ambasador Izraela izjavio o Rezoluciji o Srebrenici?

Izrael nikada nije prihvatio da se zločin u Srebrenici nazove genocidom, te da rezolucija Generalne skupštine Ujedinjenih nacija ne nosi pozitivnu poruku ili ideju da Bosna i Hercegovina treba da ostane ujedinjena država, rekao je u intervjuu za Sputnjik na srpskom ambasador Izraela u Srbiji Jahel Vilan.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.