Đilas: Predložićemo zakon o korupciji – „Marinikin zakon“

Ostavite komentar


  1. Jel se opozicija ni malo ne pronalazu u tom njihovom zakonu o korupciji? Jako su smesni!!!

  2. Zasto Dragan Djilas nije uveo “Marinikin zakon“ kada su oni bili na vlasti? Kada bi metafori;ki zamislili da ovaj zakon deluje retroaktivno obzirom na njegovo navodjenje ko ce podleci, u tom slucaju retroaktivnosti prvo bi on trebao biti njemu podlegnut!!!

    1. Zar je moguce da ste svi vi SNS botici toliko glupi? Pa covek ga i predlaze upravo zato sto je cist pred zakonom. Da je tvoj vodja mogao da nadje nesto protiv njega, mislis da ga do sada ne bi zatvorio? Eeeeee, losi vam ti sendvici, unistice vam i ta 2gr mozga sto imate……

    1. E bas tako, samo dodaj “ o botovska pameti“, rec jadna ti ne treba, jer bi.bio PLEONAZAM!!! A sad trci po recnik da vidis sta znaci!!!

  3. Bilo je za očekivati da Vučić neće doneti Zakon o poreklu imovine retroaktivno od devedesetih , kada su ratni huškači i profiteri pokrali svoje prve milione . Providna je njegova igra da kao Skupština nije prihvatila takav njegov predlog . Primenom zakona retroaktivno od 1990 god. bili bi obuhvaćeni i žuti a naročito kradikali .

Ostavite komentar


Politika

Pitanje od kojeg zavisi sudbina Vračara, prema tvrdnjama Miloša Pavlovića (Biram borbu): Da li će Dosta je bilo i Narodna stranka sa SNS ili sa opozicijom? 9

Pitanje od kojeg zavisi sudbina Vračara, prema tvrdnjama Miloša Pavlovića (Biram borbu): Da li će Dosta je bilo i Narodna stranka sa SNS ili sa opozicijom?

Nosilac liste Biram borbu na Vračaru Miloš Pavlović demantovao je za Danas tvrdnje predsednika opštinskog odbora SNS Vračar Nenada Đorđevića, koji je izjavio je da je koalicija “Aleksandar Vučić – Vračar sutra” zajedno sa još najmanje tri izborne liste koje imaju odbornike u Skupštini opštine Vračar, utvrdila većinu za konstituisanje vlasti u ovoj beogradskoj opštini.

Naslovna strana

Naslovna strana za 4. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.