Đilas u NS: Nema objašnjenja za ovako niske plate, osim toga da ova vlast prezire građane

Ostavite komentar


  1. Zaista nisam nikad glasao za SNS a ni ubuduce necu ali ovakvi politicar kao sto je Djilas i preletaci koji su promenili ko zna koliko stranaka kao B Stefanovic i Marinika Tepic apsolutno ali apsolutno ne ulivaju poverenja. Sve sto oni pricaju je samo prazna retorika i gola borba za vlast.

  2. ovde kod nas u NS u tim vučićevim fabrikama je robovlasnički sistem. Retko ko, od onih u pogonu proizvodnje, izdrži i jednu godinu tamo da radi. Uslovi rada katastrofalni, plata tek nešto više od minimalca, neće ni beskućnici tamo da rade pa dovlače ljude iz cele srbije i opet nemaju punu zaposlenost.

    1. Bolje bilo kad je duvala promaja ili bio istovarivan opasan otpad? Ili umesto fabrika nikli trzni centri?

  3. Na stranu što ne gotivim Đilasa…ali , u pravu je.
    Naravno da nema drugog objašnjenja, nego da nas mrzi. A Prvorođeni nas mrzi do krajnjih granica.
    Da nas ne mrzi, ne bih sada radio za 30.000 din. jezivo odgovoran posao za kojeg je po sistematizaciji predviđeno 70.000.
    Ali ok. Samo smo krivi. Stalno biramo i klanjamo se vlasti koja nas ponižava i ugnjetava.

Ostavite komentar


Politika

Vučević u ekspozeu: Vojni rok će trajati do četiri meseca, vlada pravi nova strategijska dokumenta 8

Vučević u ekspozeu: Vojni rok će trajati do četiri meseca, vlada pravi nova strategijska dokumenta

Mandatar za sastav nove Vlade Srbije Miloš Vučević izjavio je danas, tokom predstavljanja ekspozea, da su Ministarstvo odbrane i Vojska Srbije pripremili više modela služenja vojnog roka, trajanja do četiri meseca, sa jasno definisanim pozitivnim i negativnim efektima, koji će u narednom periodu biti prezentovani predsedniku države. Rekao je i da će nova vlada napraviti nova strategijska dokumenta sa ambicijom da "učestvuje u izgradnji mira u svetu".

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.