Đilas u Zrenjaninu: Srbija kreće u bojkot

Ostavite komentar


  1. Znaju oni sta znaci pravda a pogotovo nepravda.Lagali su nas i napravili stete.A sad prebacuju krivicu na nekoga ko je uveo boljitak.

  2. Voditi kampanju za bojkotr izbora a pri tom se baviti politikom je posao bez smisla i cilja.

  3. Bojkot je nacin da se izbegne katatrofalan poraz, a toga su svesni lideri opozicije.

  4. NemoDjiki molimote najebaćemo ponovo
    Ako može vrati malo u kasu od onog što si drpio i sedi miran dok te neka poštena vlas neotera u prdekanu to je spas za sve

  5. Svesno odlučuje u ime DS čiji organi još nisu doneli odluku. Pravi auto rata koji odlučuje u ime svih. Ovde je jedini gubitnik DS koji će se utopiti u Djilasovu stranku ukoliko se ne suprostavi ovom čoveku. Samo se pitam čime on ima da ubedi naro. Sloboda medija pa nikada više medija koji podržavaju opozicione ideje nije bilo. Oni bi da elektronske medije uredjuje Ćosić a pisane Petrović..Pa Djilas je u svoje vreme kontrolisao 95% medijskog tržišta.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. i 22. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.