Đilas uputio dopis Tabaković: Umesto što me progonite i kršite zakon radite svoj posao

Ostavite komentar


  1. Pa nije Đilas bogom dan pa da ne sme nikakva kontrola da se sprovede u njegovim firmama. Ako je sve u redu nema čega da se plaši.

    1. Lepo reče Djilas da se ne plaši kontrole i komisije i da su mu zadnjih godina bezbroj puta dolazili iz Vučićev inspekcije i da ništa ne zakonito nisu pronašli! Djilas reče da mogu i dalje dolaze! Ali ti nisi čitala tekst već samo po Vučićevoj direktivi pišeš komentar! Djilas pita guverneru, kako čovek koji jetuko gradjane Srbije može da radi kao osoba za bezbednost u NBS, to tebi ne smeta, a može da se desi da i tebe tuce posto i ti pripadas građanima Srbije! Ili si ti možda BOT pa te neće tuci?

      1. Djilas je olicenje „moralnosti i postenja“. Da ima imalo od navedenog ne bise pojavljivao u javnosti.

      2. Nije baš rekao „bezbroj puta“, ali dobro. Nego, kakve veze ima kontrola nekog njegovog privrednog društva s tim što je neko (ili nije, nebitno) tukao nekoga na ulici? To bi mogao istaći kao prigovor samo ako mu je baš taj nasilnik došao u kontrolu (a i tada sa sumnjivim uspehom). To što se neko bavi politikom ne izuzima ga od kontrole od strane nadležnih državnih organa.

      3. Poštovani prijatelji, čitaoci, nemojmo se deliti, to nam svakako ne treba. Tim i jednim i drugim odgovara da nismo jedinstveni, lakše je manipulisati i tračarin….

      4. Од када се Ђилас бави обезбеђењем Народне Банке Србије.

  2. Dragane pa vi dok ste bili gradonacelnik niste radili svoj posao,kome sada da pricate da radi svoj

  3. Bravo gosp. Djilas na hrabrosti i strpljenju. Treba izdržati i ostati normalan posle svih pljuvačina SNS. Znak da Vas se plaše, a za nas, narod, se pitam da li Vas i slične zaslužujemo. Imate moju podršku i hvala…

      1. Ivane ako ste uopšte čitali tekst videćete da se on ne boji kontrole jer ih je do sada bilo više.Na njihovu žalost ništa nezakonito nisu našli.Toliko o tome.Ubuduće pročitajte tekst pre komentara.

      1. Žarko izgleda da vas koji ne čitaju tekst a komentarišu ima mnogo.Ja razumem da ste ovo pisali po zadatku ali dajte malo inteligentnije ako ikako može.

      2. Mislite da mu do sada nisu slali inspekcije? Mislite da inspekcije obilaze SNS kompanije? One kompanije koje prave milijarde eura profita, uz 10% provizjje na sve? One komapnije za koje se crtaju i pišu tenderi? Na 90% javnih nabavki se javlja jedna ili 2 kompanije!? U decembru 2020 je ukinut porez na kocku, tj na dobitke!?? A onda navodno progone ove što dobijaju na kocki u inostrastvu!? Ukinuli porez na kocku!??? Djilas je hrabar je se opire diktatoru i to u vreme kada je većina „saboraca“ već promenila dres kako bi sačuvali novčanike, porodice ili glave!!?? i vi kažete da nije hrabar!? Pri tome, najveći „zločinac“ kojeg predsednik pominje svakodnevno, evo već 9 godina šeta slobodno! Nisu mu ni pasoš uzeli!? Kako je moguće? Takav zlikovac! A najpošteniji misli da je najpošteniji jer to ponavlja 40 puta dnevno! Verovatno da bi sebe ubedio jer ovo već deluje smešno!
        KAo što je učio anatomiju noću….
        Tuga od države!

        1. SNS nema kompanije,oni su politička stranka.Politika i kompanije ne idu skupa u svim zemljama sveta.To Đilas mora jednom za uvek da svati.Ili politika ili biznis.Lobiranje je protivustavno.

    1. Posle toliko kradji treba ostati pribtan i napadati Vucica kako bije narod,a hulogani kako biju i lome noge policiji ,to se nevazi. Ti policajci su isto narod ove drzsve i jos su na radnom mestu,veci je ptekrsaj udariti coveka na radnom mestu. Djilas da bi se odbranio ,on napada:“napad je najbolja odbtana“. Samo me zanima kad ce taj most na adi da ispliva sa pravom cenom.

  4. Ma jadan ti, kad ćeš da zakukaš da si „plitički progonjen“ za nezakonito sticanje 35 stanova i 619 miliona evra? Pa i Al Kapone je onda bio „politički progonjen“. Dokaži ti njima da si se obogatio pranjem prozora, kao što se Marko obogatio nošenjem gajbica, samo njega ste proterali zbog gakbica i tate, a ne zbog kriminala. Ne ide ti ovaj zakon u prilog, brzo će 12. mart. Tik-tak… tik-tak… tik-tak…

    1. Nazalost pa proteran. Trebalo mu je suditi ovde a ne da mu se dopusti da trosi pare od „gajbica“, prvo po Kazakhstanu a sad ko zna gde. Prodavao imovinu Srbije i posle odlaska odavde. Nista mi ne znamo na zalost. Sta je skrivano i sta ce se sve skriti od vecine ljudi to samo DB zna. A i Djilas, nije mogla nijedna firma sem SLO da prismrde u Beogradu. A one fiktivne maltene sa 5 zaposlenih a vlasnici opet neki iz blize okoline DSS i DS i G17 itd.

      1. Slazem se za Marka. A kada govorimo o „firmicama“, sto ne rekoste koju o danasnjim firmicama koje su povezane sa „bratijom“ a u vlasnistvu su skoro pola Srbije?!? To vas ne boli ?

        1. Nikada nije bilo dobro al ovi primitivci sada preterane. Glavni priča priče kao da smo u osnovnoj školi.

    2. Kako je skoro neko rekao: „Đilas nije talentovan za politiku“ ali izgleda da za poslovanje jeste, sve njegove firme su uspešno poslovale (i u nijednoj nije konstatovano kršenje zakona, svako laganje na tu temu podleže krivičnom gonjenju, doduše u normalnim zemljama). Ove laži (dok se ne dokaže drugačije) o njegovom lopovluku niču u „informeru“ i drugim SNS glasilima (nažalost sve ih je više) i služe za pravljenje magle oko lopovluka SNS bande, a Vi što ne vidite dalje od nosa ili sendviča nastavite da plutate u senkrugu.

      1. Objasni ti nama kako je neko kao Djilas uspeo da stekne toliko bogatstvo? Suvlanik sam u firmi koju je 1989. god. osnovao moj otac, dakle firma postoji bar duplo duze nego bilo koja u kojoj Djilas ima vlasnistvo. Imovina moje porodice ne cini ni 1000 deo Djilasove. Razresite mi ovaj rebus.

        1. Napravio je toliku imovinu zato što se bavio preprodajom minuta, sklopivši čeljusti oko medija tako što je izdejstvovao gotovo monopolsku poziciju na tržištu.

    3. Hahahaha,,,, Sta radi PINK i Vucicevic.. hahahaha…. Da nisi notar ili revizor, pa znas sigurno za te stanove i milione. Da te ispravim malo, „kazu“ da je promet njegovih firmi bio 619 miliona evra, a ne zarada. Elem, to i nije mnogo vazno jer kao i svaki bot, tebi je posao da ponavljas kao papagaj sta ti je receno. Nego ne videh da si se zapitao kako je Zvonko Veselinovic (osudjeni kriminalac) za 8 godina dosao do imovine vredne oko 100 miliona evra? Nista ne rece o Malom i njegovim stanovima u Bugarskoj? Vulinovim stanovima? Nista o ostaloj bratiji, samo ti Djilas bitan? Hahahaha….

      1. Ponk nije Vucicev ako ti je skupo neces reklamirati, RTS je imao svoju cenu koja nije skupa ali je veci deo uzimao Djilas i pdv je bio njegov. Djilas je krao narodne pare,i za njegovu vladavinu se nagomiilalo ,pa spomenik Alijevu 2 miljona evra za uredjenje parka utroseno 200.000 evra ostalo uzeo Djilas. Nekom belosvetskom protuvi ALIJEVU. Sada mi je glavni nacin odbrane napad da drugi krade,ZNACI DA ON PRIZNAJE SVOJE KRADJE I ZELI DA SE BRANI TIME DA I DRUGI KRADU. HA HA HA BAS MU JE GLUPA ODBTANA,SAMO STO NIJE PRIZNAO „PA JA SAM KRAO A KRADE I VUCIC“

  5. Gospodine Dragane nemojtè molim vas vi da bribete o opštem interesu ljzdi u Srbiji. Za vreme vaše vlade nema mesta u zemlji u kojoj nije zatvoreno nešto.

    1. Draga Lola, znam da tu informaciju nikada necete naci na PINK-u, ali zamislite, Djilas nikada nije bio predsednik Vlade?!?!? Ni predsednik Srbije ?!!? Navedite makar 2 mesta u kojem je nesto zatvoreno, a ja cu vama barem 10 mesta gde je nesto zatvoreno u vreme ove vlade.

      1. Bio je siva eminencija Demokratske stranke a potom i njen precednik dok je ta stranka katastrofalno vodila ovu zemlju. Nemojte da prodajete maglu ovom narodu,nismo ludi. Treba da dodju novi neukaljani ljudi, a Djilas i kompanija na politicko smetliste.

        1. Zašto tako sramno lažeš? Bio je presednik DS od novembra 2012 kada više nisu bili na vlasti. I ja dajem podršku Djilasu, i slažem se iako nema baš talenat za politiku, ima za poslovanje.

          I vidi se hrabrost u ovom čoveku..Zbog toga ima moj glas. Ali neće to mnogo pomoći, kasno je!

          Nažalost, kako se približava dijalog vlasti i opozicije, njihov medjusobni dijalog se u medijima sve više zaoštrava. Vučić zaoštrava stavove prema EU. Znači Srbija će se udaljavati od EU i približavati Rusiji. Od dijaloga već treba uzeti u obzir da neće biti ništa.

          Odavde postoje samo dva puta. Jedan što kaže presednik DS novi bojkot, tačnije pobuna na ulici. Da se obračunaju prvoSrbijanci i drugoSrbijanci na ulici. A država pomogne tenkovima za zlatno doba.

          Drug put je put Belorusije. Lukašenko je krajem 2019 dočekan u Srbiji od strane Vučića. Tek skoro, od prošlogodišnjih demonstracija Lukašenko svom narodu preti tenkovima. Tamo 20 godina ne postoji opozicija u parlamentu. Da Srbi trpe i ćute.

          U svakom slučaju crno nam se piše. Svako pametan ovo prostore je davno napustio!

  6. Ako radiš sve po zakonu zašto imaš potrebu da se pravdaš? Nešto tu ne štima, sumnjiv si ti kao i tvoji milioni.

      1. Zarko opet ti ,pa do sada si već mogao da pročitaš tekst.Lepo čovek kaže da se ne boji kontrola koje su redovno u njegovoj firmi i ništa nezakonito nisu našli.A svako normalan bi do sada video da Đilas nije u zatvoru niti je protiv njega podnešena bilo kakva krivična prijava,bilo je dovoljno vremena da se do sada to uradi.Braniš ove sve u nadi da ćeš i sam doći na mesto sa koga se može ponešto „munuti“naravno na „zakonit“ način.

  7. Dragane pa vi dok ste bili gradonacelnik niste radili svoj posao,kome sada da pricate da radi svoj

  8. Guvernerka ima nadležnost da pošalje inspekciju u bilo koju firmu. Ne vidim potrebu da joj se neko njeno pravo osporava.

  9. Uopšte me ne čudi broj tužbi za koje kaže da je podneo. Ima čovek milione i milione da potkrepi sve te troškove.

  10. Đilas se gubi… Prvo kaze da 7 godina nije vidjeno nista problematicno u njegovom poslovanju, a sada guvernerka zbog politicke hajke salje inspekciju u njegovu firmu. U istoj recenici tvrdi suprotno, da je tokom 7 godina bio predmet kontrole raznih inspekcija. Zasto je bas sada problem inspekcija, a proteklih godina nije bio problem??

  11. Koliko ono ova gospođa ima platu?Negde sam pročitao oko pola miliona,pa vas pitam ,jeli to u redu? Većih lopova od SNS_ ovaca ova zemlja nije upamtila.

  12. Zasto Djilas negoduje, taman da dokaze svima da je cist, ili ipak ima razloga za strepnju.

  13. Nervozni su samo oni koji nisu na legalan nacin stekli bogatstvo. Primer ovaj Djilas, prvi je poceo da se buni.

  14. Zasto je Djilas poseban slucaj da njegove firme ne smeju da se proveravaju kada se pojavu sumnja u njihovo zakonito poslovanje?

  15. Pogledajte,on se lično obraća gospođi tabaković.A gospođa nije ni upoznata da je inspekcija u njegovoj kompaniji.Đilas živi u vremenu DSa kad se lobiralo,kralo i otimalo.Sad je Srbija pravna držva i nema nedodirljivi.Zato je Đilas protiv svega,nije navikao na pravnu državu.

  16. Guvernerka radi svoj posao. Odakle gospodinu pravo da joj pise pismo? Ovoga puta napad nece biti najbolja odbrana, nego odbrana ce se iznositi na drugom mestu i samo na odredjenu temu. A tema je poreklo imovine.

  17. Konacno je donet zakon o poreklu imovine, pa da vidimo te nase postenjacine kako sagradise imperije.

    1. Mali, veliki i mali AV,AV,AV, od ženine tetke iz kanade SINOVAC VULIN, VESELINOVIĆI, …..

  18. jedno pitanje za Djiladovce sta ce tek biti kada stupi 12 marta zakon o poreklu imovine koliko ce tekonda biti dopisa

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.