Đilas: Više nema izbornih uslova, ako se odlučimo za bojkot, biće drugačiji

Ostavite komentar


  1. Izadji na izbore pa da vidis sta je istina. Mada i tad kad ozgubis opet ces naci neke lazi i lupati gluposti.

  2. Botovima poruka – videli smo šta je istina na poslednjim izborima u Negotinu gde ste od izašlih 30 posto na izbore dobili 70 posto. Da ne pominjem kakvim ste sve ucenama i malverzacijama dobili i tih 70 posto. Tako da…

  3. Djilas nema nikakve potrebe da ikad izadje na izbore pošto je očigledno da je mnogo bolji biznismen nego političar.

  4. Politička moć se pokazuje na izborima, izborni uslovi su samo izgovor godinama unazad kao alibi za sramotne rezultate.

  5. Hahaha „sami će rešiti“ zaboravio Zelenog on malo malo pa u Jevropu trči da se žali jedva čekam izbore..

  6. Reakcija evropalamentaraca je očekivana imajući u vidu šta su sve Đilas i bratija zahtevali, a što nema veze sa demokratijom, nego ima veze sa njihovom kontrolom svega.

  7. Poruka za Olgicu i iku. . . Bude te hrabri i pogledajte svojoj deci u oci „kroz bedni sendvic“ koji vam je prozor u svet.

  8. Protiv opozicije mogu biti samo ljudi koji u fer tržišnoj utakmici nemaju šta da ponude. Ovo je njihov san: nisi zaslužio, a imaš! Boriće se za Vučića ali nismo ni mi sisali vesla.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.