Đilas: Vučić mora da ode jer je od Srbije napravio nenormalnu zemlju

Ostavite komentar


  1. Da bolje plate ali korupcija se nece istrebiti samo time sto ce se zameniti partija na vlasti .. znamo i da ce opet biti hiljade preletaca..
    kazite da ce postojati ministrarstvo za borbu protiv korupcije nesto kaodrzavna inspekcija kojima ce to biti jedini posao da hvataju optuzuju i dokazuju na sudovima, pomazu obicnom coveku pre svega.
    i naravno jasno recite sta ce biti sa odgovornima i profiterima kradje najvrednijeg drzavnog zemljista (bg h20) s time sto svaka opstina u Srbiji ima neki svoj Bg h20. kiji takodje se mora staviti na taj dugacak spisak.
    E tada ce vam narod verovati i stati uz vas. Ovako to su i dalje samo fraze.

    1. Neki dan sa slusao intervju g Djilasa u Jou Tube! Bio sa iznenadjen sa njegivim stavovima i nivou svoga govora( intelektno) u usporedbi sa Gospodama Vucic Dacic Vulin! Ako Jos dodamo g. Canada i Jovanovica Srbija pruza sasvim drugu sliku o sebi! DA bar deo tih mladih intelektualaca OSTANU KOJI JOS nisu brisali na zapad ! Nisam pisao o Ovoj temi Sta filozofirate? Ako zelite cenzurirati onda to ucinite!!! Uostalom Ovo je bio moj poslednji komentar u „Vasoj Slobodno stampi“

  2. pod hitno da ode jer ce uvesti evropske zakone pa vise niko nista nece moci ukrasti i bahato se ponasati bez rada jer u evropi je poso kuca kuca poso niko nema vremena mi za jesti a kamo za politiku

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.