Đilas: Vučiću došao sam da ti kažem da se prestaneš da hapsiš moje saradnike, zaustavi se

Ostavite komentar


  1. Pa čekaj Džilase onaj tvoj saradnik je uhvaćen kako krade čokoladice u prodavnici. Podrška Đidu ali nekad ga baš pretera

    1. Ma,nije Djidu do saradnika,nego,možda neko od njih i propeva, a Djido tebe ne treba da hapse još,neka te puste da se krčkaš kao žaba…Boli te zakon o poreklu imovine?Pa,najgora kletva za takve je,“Da Bog da,da imao,pa nemao.P.S. Djido,danas Vučić nije bio u Bgd. nego u N.Sadu,zato si bio tako hrabar.

    1. Djiki …“ pamti pa vrati “ …srpska narodna poslovica ( iz Banata )

    2. Beograđani osećaju svaki dan da se u Beogradu sve teže kreću. Potpuno je neuporediv doprinos sadašnjih vlastodržaca sa istinski zlatnim periodom Džilasovog rukovođenja Beogradom. I sve cufre izgrađanog i kupljenog u ova dva razdoblja nepobitno ovo potvrđuju u korist Džilasa. I to će ostati zabeleženo u istoriji.

  2. Pa ovaj Đilas je stvarno „kralj“. Moli Vučića da da ne hapsi njegove saradnike kriminalce?! Ajde bre mani se lupetanja.

  3. A gde je tačno došap da kaže Vučiću? U nekom parkiću, bravo „majstore“?!

    1. A gde da dođe? AV se zavukao u mišiju rupu i iz nje izlazi samo ako su uključene kamere RTS, Pink i Happy.

    2. imali ste sansu ti i tvoji zuti!! Dobro ste je iskoristili!!! Zato nas sad jase ova banda!!

  4. sve po starom, vučić opet koristi institucije zarad lične koristi. U fazonu „držte lopova“ a on lapava lovu naveliko.

  5. Mora nesto ovog tipa Al Didjo da izjavi na dnevnom nivou, inace propade dan.

    1. Sale, izračunaj šta je sve tebi propalo, za vreme AV-a. Sendvič doduše nije.

    2. Aaa daaa obojica odete na neki duži odmor…npr. na neko malo ostrvo u Pacifiku i da odmorite malo. Mnogo ste brate „radili“ ovih godina…:-\

  6. Ako se zainati Djilas kupiće sebi neku novu Srbiju gde će biti blagostanje mir…

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 8

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.