Đilas: Za lidera SNS je konjak besplatan, Srbiju košta milijarde evra

Opozicija o poseti predsednika Srbije Makronu iz ugla problematičnih francuskih investicija u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Ti pricas o korumpiranosti??U tvoje vreme posao se placao,svaki tender je bio tvog brata,svaki grad je placao reket tebi

    1. Da li ima neceg dobrog da je uradjeno u zadnje vreme, po vama sve ne valja zaista ste dokoni hejteri

    2. Znaci zato sto su ranije demokrate pljackale sad bas lider moze da ljacka malo vise! Da li vi vidite nelu logiku i vasim objavama. Ko ste Vi da druge ucutkujete tim glupostima. Mozete tu logiku svojoj deci da podmecete….drugi ubijaju pa ako ja ubijam malo manje to je u redu….kojih sve idiota ima

      .

  2. Vi dosovci nemate moralno pravo da napadate poglavnika. Vi ste ga vasim lopovlukom i nesposobnoscu vratili na vlast.

    1. Ne samo da su ga DOS-ovci svojim kriminalom doveli na vlasti, nego su politiku ogadili narodu, pa od tada imamo „bele listiće“, apstinente i ostale zbog kojih kriminalci jašu Srbiju.

  3. Nije dobro kada je Vucic sa Makronom u Parizu, sa Trampom u USA, sa Putinom u Moskvi ili Beogradu, sa SI Đi Pingom u Kni, sa Erdoganom u Beogradu ili Ankari, sa Merkel u Berlinu, sa Orbanom gde god,sa Edi Ramom u Tirani….
    Ima li nesto sto je dobro i prihvatljivo za bojkot opoziciju?

  4. I šta mislite vi, kao opozicija, da preduzmete u vezi sa tim? Hoće li biti neke akcije ili samo i dalje opisujete stanje?

  5. Ne vidim loš razlod ga se Francuskim kompanijama daju projekti: Aerodroma, kad oni imaju najnapredniji i najveći avion na svetu, metro (šinski prevoz) Francuzi imaju najrazvijeniju mreežu šinskog prevoza u Evropi pa možda i u svetu dovoljno je reci TGV jer kompanija koja je razvila najbrži voz u Evropi razviće sad i Beogradski metro. Tako da je komentar Djilasa bez argumenata.

  6. Kakav zaokret. A kada su sami jurili lidere tih zemalja bilo je ok. Kao kada su pitanje Kosova izbacili iz UN ili tužba sudu koja je najveći promašaj u istoriji. Realnost u koju su nas oni doveli ne može tek tako da se poništi.

  7. Mislim da bi mogli na neki nacin kopirati pariski metro, sistem rada i organizacije

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.