Đukanović: Ako opozicija bude insistirala na izborima imaće ih

Poslanici opozicije veruju da će vanrednih parlamentarnih izbora ipak biti

Ostavite komentar


  1. "Vući narod za nos – još ne znači biti vođa". (M.Bulgakov)
    Vrh SNS čine sve same komptomitivane ličnosti i lažovi.
    Od Vučića se ništa civilizovano ne može očekivati!

  2. Kada se ovakve,,moralne ,gromadeI USUDE DA OVOOLIKO LAŽU U BESRAMNOJ HARANGI , NA SVE KOJI JOŠ ,,NISU,STIGLI,,,DA SE UVUKU U,,ŠEŠIR,,KADROVIKA IM JEVANĐELIJSKOG,, ŠTA LI SE SVE KRIJE U ,specijanom,,,RAZGOVORIMA IZA VRATA,Ovekve,,skupine,, PatriJota,koju zemlja Srbija nikda nije imala u najpoganijem smislu.,Gde li mi se ,,zaturila ona,Četka za malanje noćom u lutriji,ili je ČUVA ZA MALANJE,,IZBORA,, GDE GOD DA,,RADE,,.u,,kontinuitetu.,Na,, polzu,, Gurua,im.,,Jevanđelijskog,.

  3. Kakvi smo mi jadnici kad imamo vlast koja brine o zeljama opozicije,a ne o volji vecine gradjana?
    Na stranu sto je to jeftina demagogija i sto njih bas briga i za narod koji ih je birao i za opoziciju.

  4. Polako samo,situacija u Nemackoj pokazuje sta se dogodi kada veliki u krilo uzme sve male,mali nestanu,a veliki se smanji,to je paradoks ali je cinjenica.Ovog naseg ,,velikog" moze da raduje samo to sto mi u svemu kasnimo za normalnim zemljama.

  5. Neka opozicija pocne da se bavi Beogradskim izborima i nek daju neku ideju i politicki program.Izbori nisu ni poceli a oni su vec pobedili,a veliko je pitanje ko ce od njih da predje cenzus.Sto se tice vanrednih parlamentarnih izbora,Predsednik Srbije ce sigurno doneti odluku koja je u najboljem interesu gradjana,a ne kako odgovara nekom ili ne odgovara.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.