Đukanović: Prelazne vlade se formiraju nakon revolucija

Ostavite komentar


  1. Interesantno da čak i Djuka shvata da ih samo revolucija može pomeriti iz fotelja.
    PS
    Što jeste jeste – SNS liči na mutanta LDPeja. Otuda i spremnost na svake pa i genetski nameštene izbore.

    1. Bojan Pajtić je vladao AP.Vojvodinom godinama sa jedva 6%,i tad se niste setili da bi možda trebalo napraviti prelaznu Vladu???Sad kad SNS ima 56% a vi sa 17%pali na 6%,e sad nam solite pamet sa prelaznom Vladom…da li bi ste vi pristali da je obrnuto?Da vi imate (ne daj Bože) apsolutnu većinu?Ne bi vam padalo na pamet da o bilo čemu razgovarate.Pa,znamo se,bili ste na vlasti…

      1. U Vojvidini su u tom periodu medijski vise bili zastupljeni naprednjaci nego Pajtic….sve drzavne institucije na teritoriji Vojvodine kontrolisu i vode naprednjaci, kampanju su imali 10 puta skuplju od Pajtica iii….iiii….primer ti nema blage veze sa mozgom! Nek dta kazes za izmene zakona o referenfumu, jel te pitali ovi tvoji sta mislis? Jesu …bole ih…

      2. Ljubišga opet ga ljubiš bez mere, koliko je meni poznato a imam prijatelja dosta po vojvodini tamo su lokalne pojedine skupštine posle izbora 2012. imale po 4-5 snosovaca a onda je dejstvom stranačkokriminogene vojske oteta vlast i ovih 4-5 snosovaca je vladalo tim opštinama zajedno sa pojedinim pokretima koji su svi do jednog predali vlast sns sekti i utopiti se u nju zbog lične bezbednosti, tu ti je botu južni banat za primer.

  2. Ko ne zna za zakonsku evoluciju vlasti, mora biti spreman za revoluciju. Izreka od pamtiveka

  3. Poštovani g. Đukanoviću, bila bih Vam zahvalna kada be biste bili toliko netolerantni, bar prema strancima koji se trude da nam pomognu da se dođe do
    istinskog kompromisa.
    Vaš postupak, kako sami izjavljujete u komentaru o evropskoj posalnici Tanji
    Fajon: „Došli ste da razgovarate, ne možete da idete po kafanama“ nije bio nimalo primeren, a još manje konstruktivan. Razmislite, smatram da Vi to možete bolje.

  4. ako nastave ovako revolucija je neminovna. ne možete doveka pritiskati narod, jednom će da „pukne“.

    1. Digao je narod ruke od svega toga. Imali smo revoluciju da skinemo Miloševića i šta smo time postigli? Da talog ovog društva dovedemo na vlast. Te bajke jednostavno zaboravite.

    2. Stvarno se pokazalo kao tačno
      „nada poslednja umire“!! Tom devizom se vodi SzS!!! I to im je sve sto imaju da ponude, uka, buka, unistavanje javne imovine, vređanje i omalovažavanje….. osim toga, ništa!!! Prazne glave, punih dzepova. Najgora kombinacija!!

  5. Tako je, zasluzujete revoluciju ali mudrije da je izbegnete, koja npr tvoja licna stvarna korist od ludila u koje samog sebe uplices!? Pa nema je, svi smo usustini jedno… niko nije lud da ne vidi kud je sve otislo preeedaleko. Ideologija na slepom sluzenju poremecenom lazovu koji je od sistema napravio kriminalnu organizaciju!?

  6. Pitam se , kakav mentalni sklop treba neko da bude, da bi dobio ime BIZON??? I onda je svaki komentar, a pogotovo rasprava sa takvim besmislena!!!

  7. Prolazna vlada sa akademcem Teodorovićem na čelu? kao što pesnik reče – siđosmo s uma u sjajan dan

  8. Tako će i biti. Svi vi u doživotne samice, pa neka na izborima pobedi onaj koga narod hoće. Bez pritisaka, ucena, kupovine i ostalih vaših radikalskih prevara.

  9. Bez časti, obraza i morala. Lustracija za sve likove od devedesetih na ovamo i promena sistema. Dosta je talog izlazio na površinu u našoj zemlji.

  10. Pošto je toliko dugo studirao, zaboravio je i ono malo od pravne teorije koja je bila deo predavanja na fakultetu.Đuka, Đuka neka ti pomogne onaj kolega pravnikoji za sebe kaže „bio sam magarac“, možda je njegovo znanje nešto.bolje. Mogao si da skokneš i do oca Šešelja da ti i on osveži tvoje oskudno pravničko znaje.

  11. Opozicija ima sansu da izadje na izbore i pokaze koliko vredi,i samo tako moze doci na vlast.

  12. E neka ste im rekli gospodine Djukanovic svaka cast ali njima nista ne moze pomoci jer dradjani znaju ko su i sta su oni. Niko.ih nece pa stvaraju samo neke hajke i pogube se u svemu tome.

  13. Emisija za prepricavanje,,zena kao da je pala sa Marsa,,,lupeta kao da nikada nije bila u politici!Cuj,,,prelazna vlada!

  14. „Jedna slika govori koliko stotinu reći“. U moje vreme se za ovakve govorilo „K’o da ih je Hitler na lutriji izvuk’o.

  15. Opozicija bi da menja izborne uslove koji su da podsetim doneseni za vreme nihove vlasti i da li su oni nudili Tomislavu Nikolicu da udje u prelaznu vladu pred izbore.Djilas mora vec jednom da shvati da se na vlast ne dolazi tako sto kukas stranim ambasadorima,sto sprovodis nasilje po gradovima.sto kumu poklanjas plasticne kese,vec tako sto izadjes na izbore i dobijes vecinu.

  16. Bravo tako je nek ste im rekli ali posto revolucije biti nece onda nek se ohlade malo ili nek to bude malo vise.

Ostavite komentar


Politika

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne 8

Vladimir Orlić: RTS i RTV su pristrasne

Poslanik Srpske napredne stranke Vladimir Orlić, koji je prisustvovao današnjem sastanku poslaničkih grupa sa predsednicom parlamenta Anom Brnabić i rukovodstvima javnih servisa, izjavio je da su iskazali nezadovoljstvo pristrasnim načinom na koji Radiotelevizija Srbije (RTS) i Radiotelevizija Vojvodine (RTV) prate rad vladajuće partije

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.