Đukanović: SPC je instrument velikosrpskog nacionalizma i ruskih interesa na Balkanu

Ostavite komentar


  1. Mijesanje SPC bilo gdje u politici ostavlja tragove. Nekako mi to zvuci nepravedno niko se ne oglasava kad se penzionerima skida penzija. Niko se neoglasava o ivanjici pkb krusiku ,o zatvorenim medijima ubistvu novinara . Nikome nesmeta vulin i tetka plagijati doktorata a sto je najgore ljude prebijaju na ulicama i svi cute. Ali kad se radi o SPC imovini onda je buka

  2. Meni se ucinilo da sam cuo mesanja i od Rame, Izetbegovica, Komsica, Haradanija, … pored mesanja sa srpske strane.

  3. Dosta više čoveče, nestani iz naših života.
    Ko si i šta si ti sve bio ni rođena majka te više ne poznaje.

      1. I šta je to mešanje SPC izrodilo da u vladi koju su na svojimplećima (Litjama) izneli isključivo Srbi i SPC u vladi nema ni jednog Srbina. Da će Albanci imati čak tri ministra inostranih poslova iz tri države, što automatski znači i tri glasa za prijem u UN i ostale svetske organizacije.

      2. A sta tebe boli? SPC? Srbi? Rama i njegova podrska :“milom“ Milu pred izbore te ne boli ocigledno.

      3. Koja istina?
        Evo ja sam, valjda, velikosrpski nacionalista iz Beograda,
        živa nisam da pripojim Crnu Goru Srbiji.
        Ma ne spavam.

        I ti, i Milo…

      4. @Tim

        Cuj, milov pioniru, gazda ti je izgubio izbore, polako odlazi… To sto ni on ni vi njegovi pioniri to ne kapirate nego recitujete tu izlizanu i ofucanu spiku je asmo vas problem.

      5. Poštenog čoveka može da boli samo laž. Što veća laž, poput ove Đukanovićeve, to više boli.
        Istina ne boli, čak i kada je neprijatna.

    1. @Juzni Banat,
      Dakle da se Milo ne mesa a da se Juzni Banat mesa u CG politiku? Lepo, pretenciozno, i u stilu Kostunice, Beckovica i Cavoskog. To je i stvorilo animozitet dole prema svemu sto dolazi iz Srbije. Ako mislis da je politika Aleksandra Obradovica pobedila u CG, grdno se varas. Pro-crnogorske partije imaju vise glasaca nego ikad. Samo su neke od njih odlucile da naprave drugacije koalicije, da bi skinule Djukanovica i njegovu lopovsku svitu sa vlasti.

  4. Vlast je teško breme, ali nema sjeme, nit se može oplodit, nit se može orodit, na tri će se koljena oslonit, al’na četvrtom će se polomit! Vlast nema vjeru nit ima obraz, vlast svaku pobjedu napravi na poraz..,onda kad nadvlada čast kod čovjeka,uvijek i dovijeka!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.