Đukanović: Zakon ne da da se menjaju REM i RTS, opoziciju što više na ekran da se blamira

Ostavite komentar


  1. U Kladovu su se pojavili problemi sa vodosnabdevanhjem pre vise nedelja i poveremeno u duzim intervalima veci broj dana skoro ceo grad i nekoliko sela nisu imala vode, tako je i sada. Posto je grad oko 24 h bio bez vode od 9 septembra pre podne do 10 septembra pre podne, 10tog uvece tj juce voda je ponovo nestala u gradu i to bez najave. Mozda je zanimljivo da istrazite zasto ovaj grad ne moze da obezbedi vodosnabdevanje danima. Pre par nedelja par dana nije bilo vode. I stalno nesto popravljaju ali i bez najave.

  2. Molim vas, „zovite opoziciju što više“. Kobajagi. Ni slučajno da niste pomislili tako nešto u realnosti. Ovo je izjava za široke narodne mase. Nezvanično što se tiče medija, ostaje status quo, kao što je i bilo dosada. Vučić, pa 100. praznih mesta iza njega. Dobro. Vremenska prognoza neka ide bez Vučića, to je OK.

  3. Đuku na ekran što više i eto pobede opozicije. Čovek koji je spavao u bibliteci a ništa nije naučio je oličenje naprednjačke vlasti. Đuka samo napred, što te više ima na ekranima to gore po tvoje partijce.

  4. Sprovodjenje ljudi na prinudno glasanje kao tip demokratije pod izgovorom nemoćna lica?To može samo komisiski ,kada to rade tri člana jedne stranke to je prisila ,privodjenje da ne koristimo rečnik dotičnog što bi značilo da ima uticaja na nas same,daleko bilo……

  5. Vladimir Djukanović, jedna od perjanica Vučićevih jastreba i ličnost koja je stručnjak za zamajavanje srpskog naroda, po ko zna koji put iznosi činjenice ne proverene i ne utemeljene. Rukovodi se onim što mu se servira i slepo izvršava napadačku politiku ka svemu što nije pod patronatom Velikog Vučića. Ako neki zakon nije dobar on treba da se menja a tako i zakon o uredjivačkoj politici u medijima i o samim medijama. Zašto održavati nešto ako je trulo i ne valja. O čemu se radi ovde. Ne dozvoljava se proboj drugačije misli od unisonih i horskih glasova pristalica SNS-a koji su uglavnom zavedeni i opijeni poklonima darovima na kašičicu i zarobljeni u vremenu. Tako da Srbija pored privida napretka ipak u moralnom i svakom drugom pogledu stagnira. Godine i dalje jedu skakavci. Narod mora da se menja. Ne trebaju nam recidivi socijalista i komunizma. Jer u tim državnim uredjenjima bilo je onih koji nikada nisu radili a i danas ništa ne rade sem što se uvlače u politiku i razne sindikalne i druge organizacije kako bi se uhlebili bez konkretnog rada. Ovo je svima jasno samo što niko ne reaguje na pravi način. A sve dok ne reagujemo SRBIJA JE ZAROBLJENA U VREMENU. Vreme je najskuplje za pametnu omladinu i normalne ljude. Pozdrav.

  6. Za razumevanje poslanika DJukanovica i vlasti SNS, dovoljna je izjava'“Ovi zahtevi su besmisleni i o njima necemo raspravljati,a o ovima mozemo“To je shvatanje demokratije po meri Djukanovica i SNS.Odavno tvrdim da je demokratija rec grcko-srpskog porekla demos-narod,ktatija-kratiti,znaci kratiti narod sto vidimo na delu.

  7. Vladimir Đukanović je održao čas lepog ponašanja na N 1 Jugoslavu Ćosiću. Opozicija sve vreme pokušava da nađe alibi za bojkot izbora.

  8. Jugoslav Ćosić se baš spetljao, nije mogao da pruži nikakav adekvatan odgovor Vladimiru Đukanović na to što N1 već 4 godine posluje sa ogromnim minusom.

    1. N1 ne posluje sa gubitkom, niste slušali ili niste dobro pročitali to što su vam dali kao uputstvo. Uostalom zašto se vi iz SNS-a brinete oko toga. Pa ako je tako slavite, to znači da će propasti vrlo brzo i dobijate 100% medije koji vrše propagandu za sikter efendiju.

Ostavite komentar


Politika

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje 7

Veljanovski: Javni servisi ignorišu drugačije mišljenje

Na poziv predsednice Skupštine Srbije, a u okviru dijaloga o poboljšanju izbornih uslova, poslaničke grupe razgovarale su sa predstavnicima rukovodstava javnih servisa RTS i RTV. Generalni direktor RTV-a Goran Karadžić za N1 kaže da na sastanku nisu čuli ništa novo iz plejade zamerki, koje su stalno prisutne kada je o javnim servisima reč.

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.