Đukić Dejanović: Ako me mandatarka pozove ostajem u vladi

Ostavite komentar


  1. Мирослав Б Младеновић Мирац Власотинце, математичар у пензији kaže:

    Često mene u porodici malo "šaljivo potkače" kao ILIJU ČVOROVIĆA. Naravno to je iz razloga, što sam ceo svoj život bio posvetio idelaima sozijalizma. ali istinski žrtvijući čak sopstven i porodičan život-pa čak i sada "odškrinuti" penziju za 15%. Ova JADNA po meni TKZ intelektualka-SOCIJALIST(po partiskoj pripadnost a ne po uverenjeu, pored fotelja i novca, dobro je "islužila" i ZLOUPOTREBE svoje psihijatriske struke:od Tita, preko Miloševića, pa evo sve do danas-zato i ima "privilegije" u svakoj vlasti, jer su se politički protivnici 2sklanjali" psihijatriskim DG i "jakim " dozama NEUROTIČNIH sedativa-nerki umirali, a neko kao ja i preživeo posle šest godina izbacivanja iz prosvete i radeći kao fizički radnik(ciglar i zidar) u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Negotinskoj Krajini; aima ih još takvih psihijatra koji su za "usluga" skalanjanja kritičkih intelektualaca dobijali:stanove, karijere u inostranstvo i ambasadorska mesta, objavljivanje knjiga i mnogo čegga još…). Meni je ispod časti da kao neko ko ej po ubeđenju bio i osta veran demokratskom socijalizmu da pominjem čitav taj OLOŠ koji sebe smatra SOCIJALISTIMA(bilo "bivših komunist ili socijalista ili JULOVACA-ali po članstvu, ali oni nikada niko od wih nije bio po uverenju levičar da se žrtvuje za ideale socijalen pravde, prava radnika i intelektualaca na besplatno školstvo, zdravstvo i socijalnu juednakost-već su se "utrkivali" ko će više da OPLJAČKA OVAJ NAROD. Naravno sada je vež "mnogo krokodila"-a "Mala bara" da ih sve ZASITI!. Doći će vreme kada će se međusobno rvati i čak i biološki ubijati zbog pohlepe prema moćima:vlasti i novcu. Miroslav B Mladenović Mirac, Vlasotince, Srbija 20.jun 2017.g. Vlasotince Srbija

  2. sve veliki strucnjaci, koji su i do sada svojim velikim neradom zaduzili drzavu, ali bi jos da guslaju na drzavnim jaslama!

  3. Hajd““ da pokušam ponovo. Opravdana je bojaznost ministarke bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku s““ obzirom na decidan i jasan odgovor buduće premijerke Palmi o porodici i deci. Kada je u protekloj deceniji u odnosu na novorođene pomrlo stanovništvo jednog Novog Sada ili Niša npr. tj čitavih 500.000 stanovnika i kada je upravo ministarstvo Slavice Đukić Dejanović u cilju rađanja dece 15 opština donirala sa 130 miliona dinara, AV bira za premijera pristalicu onih koji se gnušaju kada vide da gradom šetaju roditelji sa puno dece. Nije ovo nikakva homofobija već činjenica da se u septembru neće otvoriti vrata jedne od najstarije osnovne škole "Stari Grad" u istoimenoj beogradskoj opštini i da pozitivan priraštaj beleže samo beogradske opštine Zvezdara, Grocka i Surčin naseljeni većinom onih koji su došli iz nerazvijenih krajeva republike i izbeglicama i raseljenim licima. Propagndom raznih organizacija za "Rodnu ravnopravnost" među kojim je su i LGBT organizacije i "Žene u Crnom" npr. je prosto naterano oko 300.000 žena godišnje da abortiraju dok za 800.000 žena ne mogu da se nađu srestva da bi se medicinskim putem ostvarile kao majke. Pa ljudi moji vi nećete da objavite ovaj moj komentar i ako su ovakve činjenice zastrašujuće kada Srpkinje svake godine pobiju dece kao što je pobijeno u 40 Srebrenica!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.