Đurić: Bez ruske podrške nema rešenja za KiM

Ostavite komentar


  1. Rusija nece prihvatiti nezavisnost kao sto ni Srbija to nece prihvatiti, ne zato da bi se svadjali sa zapadom nego zato sto nemaju nikakav interes da to prihvate, vec naprotiv, nikakav interes nemaju da saucestvuju u krsenju povelje UN i otimanju teritorije drugim drzavama.

  2. Rešenje za KiM ,koje nude vučić i đurić,kao koalicioni partneri haradinaja i tačija,i kao marionete merkelove,blera,klintona,šredera i soroša,jeste da Kosovo kao nezavisna država postane punopravna članica UN. Nakon toga niko ne može da ih spreči u tome da se pripoje Albaniji i tako naprave novu državu na granicama Srbije – Veliku Albaniju. Na planu stvaranja Velike Albanije niko nije više uradio od vojvode iz Čipuljića „ace srbina“. Sada je otišao u Rusiju da moli Putina kako bi ovaj prihvatio njegovo kriminalno antiustavno i veleizdajničko delovanje i kako Rusija ne bi uložila veto u UN kad vučić predloži prijem Kosova.

  3. Srbija se nalazi na velikoj istorijskoj preokretnici, pomoc Rusije je ovaj put ogromna potreba da ne bi ovaj tok krenuo u pogresnom pravcu. Srbija je svima pokaala da je za mir ali ni to nekima ne odgovara.

  4. Otelotvorenje prijateljskih odnosa je osecaj duhovnih vrednosti koje nasi narodi imaju. Vecnina naroda ,, zapada ,, ne poznaje ove vrednosti koje su metafizicke , duhovne. Odavno je ovaj benefit van domasaja. Na zalost , svet bi bio mnogo bolje mesto za zivot.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.