Đurić: Kopernikanski obrt u stavovima opozicije

Ostavite komentar


  1. „Kasno „Marko“ na Kosovo stize“. Proslo vreme za razgovore u parlamentu, sada se trazi pokrice za odluke koje su vec donate van parlamenta. Opozicija ne bi trebalo ni pod razno da se pojavi u parlamentu.

  2. Ustanova u kojoj sedi M. Rističević, kojom upravlja Maja Gojković – Preletačević, nije ozbiljna ustanova.

    1. palma, seselj, canak, ceda, neki pokret socijalista,itd….

    1. Ma jok. On uvek vidi drugo lice, jer svog obraza nema! Zato se i ne stidi! A kada dođe sudnji dan, biće, pa znate svi mi smo morali da izvršavamo naređenja, inače ….. Deja vue!

    2. Kada se pogleda nastrada ogledalo ni krivo ni duzno? Ta stvarcica nije za majmune?

  3. Opozicija ne treba da se pojavi u parlamentu, nek ostanu tamo stranke rezima i njihovi sateliti iz tzv.opozicije. Pa nek mlate praznu slamu i aplaudiraju vrhovnom kad odrzi svoj monolog u duzini od 12 sati.

  4. Razgovori su trebali da se vode pre par godina a ne da se setate autobusima poSrbiji.Sad kad ste sve upropastili hocete opozicija da ucestvuje ipreuzme krivicu za Kosovo.Ne.

  5. Sinko, evo sad imate cistu ciljnu ravninu, trcite poslednjih sto metara, sami ste, bas onako kako ste zeleli i ne pitajuci nikog vodili Srbiju proteklih sedam godina. Sada sami i raspravljajte, sami sa sobom u tzv. parlamentu.

  6. Marko, koliko u medjuvremenu vodimo, 6:0 ili 7:0? Strelci? Marko Djurić autogol.

    1. To je kada državna firma kupi Kopernikus po 100 puta većoj ceni od vrednosti da bi se kupile dve televizije sa nacionalnom frekvencijom radi uspostavljanja medijskog mraka.

  7. „Da će Srpska lista bojkotovati izbore“,a sede u Vladi Hamuša Haradinaja sa ministarskim fukcijama?Ko je ovde lud,a ko muti vodu?Opozicija traži raspravu u Parlamentu već sedam godina,sada kada je neko sateran u ćošak,po ličnom priznanju,setio se Parlamenta da se odpavda za sve tajne pregovore koje je vodio,obećanja koja je dao,van institucija sistema,platforme ili rezolucije,kršeći sve zakone i Ustav.Što je voda mutnija,vi sve bolje plivate.

  8. Realno SNS i AV i nemaju opoziciju. Jedino SRS, ovi setaci, kamperi i ostali, fakticki su ne bitni.

    1. Šešelj, Čeda i Čanak su na platnom spisku vlasti. Oni nisu opozicija.
      Oni su nešto… kao Bora Čorba.

    2. Dragi gorane, kada ste vec krenuli da rastavljate pridev nebitni na slogove,efektnije bi bilo da ste ga skroz rastavili pa da glasi ne bi tni.

    3. Ako su ne bitni otkud tolika histerija kod vas i vašeg velikog vodje.

  9. A jok gospodo napredni radikali, neće da može!
    Opozicija dosad svakako nije baš briljirala po pameti, ali sigurno neće biti ni toliko glupa da nasedne na vašu kosovsko-šibicarsku foru. Sedam godina od njih pravite „lopove“ i „izdajnike“, a sad odjednom, kopernikarski obrt „ajmo braćo Srbi svi zajedno, da vidimo šta nam je činiti“. Ne, ne ide to tako!
    U kosovskom sosu ste sasvim sami, ako ne računam vašu ŠČČ (Šešelj-Čeda-Čanak) „konstruktivnu“ opoziciju. Zato se sami i vadite odatle!

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.