Đurić: Mitinzi u okviru kampanje Budućnost Srbije 12. u Novom Sadu i 19. aprila u Beogradu

Ostavite komentar


  1. Po meni važno je da sve političke opcije iznesu konkretan stav po svim važnim pitanjima ,a pogotovo plan za rešenje kosovskog pitanja i konkretno da li su za nastavak puta u EU , ili imaju neku drugu opciju ,a onda to izneti građanima na mitinzima i preko sredstava informisanja i internet mreža ,pa neka građani ,nadam se na skorim izborima,odluče kome više veruju ,a poražena opcija da to demokratski podnese.

    1. Malo kopiraju od Tita,malo kopiraju od gazimestansko-jogurt Mesije…kopiraju i od pok. Djindjica…ali uglavnom 24 sata laprdaju,pa ce im se desiti narod…u svega dva dana…!! Mrcvarenje i imitacija zivota…!!

    2. Krecu autobusi hiljade i hiljade „spontanih gradjana“ u vec pripremljenim autobusima,demokratski nema sta

  2. Znaci da tih dana građani Novog Sada i Beograda ne izlaze na ulice. Saobraćaj če biti u kolapsu zbog silnih autobusa koji ce dovesti građane nekih drugih mesta na mitinge

  3. Momak…..bolje da džogiraš promenadom,pa makar i rts zvao da to ovekoveče!

    1. Srbija nažalost zauzima predposlednje mesto po ekonomskom rastu u regionu, a za sedam godina vlasti ove koalicije zadužila se oko 9 milijardi evra, to naravno nikada nećete čuti na srpskim medijima, jer ko bi to objavio završio bi karijeru i bio proglašen kriminalcem, izdajnikom i to je osnovni razlog što se Vučić bori protiv slobodnog informisanja.

    2. A mozgovi budala sve vise zakrzljavaju dok se Srbija razvija I nezaustavljivo srlja u progres (propast i sunovrat)?

    1. Još od 1989, dok su drugi po svetu radili, vi ste mitingarili i bacali cveće na tenkove. Zbog tih mitinga je još uvek totalni kolaps u Srbiji. Govornici na ovim novokomponovanim mitinzima su iste političke opcije kao 1989 i 1990 godine.

    2. Draga(i) Minja,
      Na Vašim mitinzima učinite nešta neviđeno. Postavite mobilne WC-e da nam barem, ovi što ih dovedete, fizički ne zagade grad. Vizuelno i intelektualo će ga, ionako, zagaditi.Pozdrav.

    3. Tvojim komentarom si zasluzila ne budjav sendvic nego da te angazuju na prebrojavanje autobusa koji prate klovna i klovnove sirom Srbije? Napredna buducnost bez tebe ne moze ni da se zamisli?

  4. Predstavnici opozicije se trude da stvore nezdravu političku klimu..upravo zbog njih ce biti mitinzi 12 i 19 aprila

    1. Ajd da napravimo akciju da kupimo sendvice i vodu ovim sns botovima da ne smaraju ovuda,ajte tamo u vas informer pa se prosipajte svojim glupostima.Kako vas bre nije sramota,koliko ste gladni,koliko vam sendvica treba.

      1. Ma kakve sendviče da bacamo pare na njih, nisu vredni. Ali bi mogli jedan mobilni wc da instaliramo.

    2. Pomerići oni taj takozvani kontra miting za 13. a to sve zbog toga da bi se narod sukobio na ulicama,to je isto i Milošević radio,deja vu,a vi botovi se samo ložite na njegove gluposti dok neko glavu ne izgubi!!!

      1. Srbija-Sirija …!!!! Aplauz…!!!! Aco Asade…?! samo ce se pitati ko je prvi poceo,pravi srpski specijalitet, na celu sa patrijarhom…Eeeeee,istorijo….!!!!

        1. Malo je verovatno da dodje do sukoba pristalica sns i szs. Ipak su sve to ljudi istog sistema koji kada padne mrak zajedno veceraju i kuju planove zarad sopstvenih interesa, a narodu ostaje da se pali i zari. Cak i da postoji ozbiljna zelja za revolucijom u ovim i ovakvim okolnostima bi to predstavljalo samoubistvo opozicije kada je na granici cenzusa. Nista se nece desiti ni 12 ni 13 ni 19…

    3. Samo neka pitanja? Zašto se za vreme SNS već ko zna koji put organizuju vanredni izbori koji koštaju stotine miliona eura? Kako to da Predsednik vodi predizbornu kampanju, troši novac gradjan Srbije, a izbori nisu raspisani? Da li znaš da je to porotivustavno?Kada su počele demostracije traženo je samo 5 min na TRS. Zašto im se to nije dozvolilo? Prošle godine je Vučić na RTS (koji svi plaćamo) proceo 182 sata a opozicija 0 sati.? Da li je to normalno? Odgovoriću ti: Bler je savetnik Vučića i radi sve kako bi zavadio Srpski narod..Bler hoće da dokaže kako smo mi „zao narod i da nas je trebalo bombardovati „kako je on tvrdio 1999? Eto, zašto sav taj cirkus u Srbiji …Vučićev savetodavac Bler nikada nije bio Srpski prijatelj pa ni sada!

    4. Nezdrava politika je stvorena jos devedesetih a kulminacija je krenula od 2012 da bi sad dostigla vrhunac? A ti promeni salamu negativno utice na tvoj paucinasti mozak?

  5. Preko glavne sns tv stanice pripremaju se botovi za mitinge, sad ce da se prikljuce i ostali rts,hepy,prva,O2,studio beee…pa informeri,telegrafi,kuriri,novosti i ostala bulumenta…Koliko ce tu da se pravi sendvica,da se poloka vodice,da se sije krpica za parole podrske ki mil vucicu ku-ku majko rodjena.Pa ce da bude evo ja sam tu,ja SAM (i sto kordona oko mene) protiv njih,ne boji se hrabri veliki vodja.Koliko ce direktora da naredi jadnoj raji da ide da slusa fasistoidne gluposti,poput onog magarca iz Lucana???Oce govoriti ona bruka od patrijarha na mitinzima??E bagro snsovska.

    1. u pravu ste , u diktatorskim režimima i ne postoji opozicija, u medijima je asolutno nema….pročitajte malo značenje reči diktatura , autokratija i partokratija , nepotizam, korupcija…..

  6. Šef mu je i dalje ministar dezinformisanja,i nije ga prošla zavisnost da po ceo dan drobi li drobi,još od vremena poslanika .Jedina lepa stvar što će pojesti svu bajatu salamu po Srbiji.

  7. Zabludeli nečiji sine! Pročitaj čika Nikolin komentar na izjavu tvog sabratića Mirkovića iz snsa i postidi se dete zabludelo!

  8. Ovi skupovi ce samo pokazati da je Srbija uz predsednika, da je narod video i shvatio koliko Srbija napreduje u svim oblastima, a videce se da ce na tim skupovima biti i mladi i stari i deca i porodice. Oni sto pokusavaju da razruse Srbiju, da uniste sve i potplate one koji setaju neka vide da je Srbija domacinska i zemlja napretka, postenja i mira

    1. E nek si nam rekao/la imaš sendvič i četiri bambija za ovo. Svaka ti je njegoševa

    2. Toliko si supljoglava da malo jaci vetar.moze da te vine u oblake pa da gore lebdis kao paucina?

    3. Baš me interesuje gde je to narod video kako Srbija napreduje. Po kojim se to parametrima vidi baš me interesuje ?

  9. Dali je i onaj,kome je maja,,zvonce,,prorokovala,,satiranje,,semena mu,,Mišković već,,spontano, zaboravljen,kao,,ulagaču kompleks,u BANJALUCI,ZA LAKTAŠKOG BEGA.DODIKA RONHILA.OD,,MILJA,,ZA SVA SVOJA ,,ZALAGANJA,,U,,NIČIM IZAZANOM RATU,. KOJI POSTADE,,ALTER EGO,,JEVANĐELISTI,U SRBIJI,,.BESPOVRATNE,DONACIJE NJEMU I S.P.C JEDINE SU,TRANSPARENTE,, ,,FISKALNE KONSOLIDACIJE,,DOK SE OVDE JOŠ NEREŠAVAJU,ŽIVOTNA PITANJA NACIJE S OVE STRANE PA BABO,,TEK,IMA I FIRMU KOD LEDY MEGATREND NA KORIDORIMA,,KORIDORIMA,..SVAKI,,KIKS,,NARAVNO PLAĆAJU,,BRAĆI,,PO KORENIMA,, OVDE,,NAŠIROKO,IZ NACIONALNOG,,ĆUPA,.. ,,ČUDO,DA još jedan,AVagardista VACIĆ nebeše s Premijerkom na,,,odlučujućoj,sednici,,,za,izglašavanje o,izborima.,, jer je on tipičan,izum,,nekog ko,nije radio,kod Đurića,, u kancelariji,za KiM,pa,poste festum,dobio,i,,otkaz.’?nREREČE LI JUNOĐA,,JEVANĐELISTE IZ KOOG ĆETO,,ĆUPA OVA,,SEKTA DA FINASIRA,TE,,IZBORE,SA K,O DOSADA sa.SVIM,PRATEĆIM,OBLIGACIJAMA,.

  10. Mitige“Budućnost Srbije“ organizuje Kancelarija za Kosovo i Metohiju?Sada mi je jasno da je Vučić izmanipulisan.On samo govori o zbivanjima na teritoriji Srbije,soroševcima,blerovcima,šrederovcima,neprijateljima,fašistima,tajkunima,ološem iz Srbije bez Kosova i Metohije?Hvala Đuriću što si mi“ razjasnio“ situaciju,dovodim decu i unuke.

  11. Pitam se koliko koštaju Vučićeve kampanje budućnost Srbije? Sobzirom da je ovo isključivo partijska kampanja ,uprotivnom ne bi mala smisla, pitam se zašto gradjani Srbije da plaćaju kampanju jedne stranke? Još nešto kako to da Predsednik jedne zemlje predstavlja sebe samo kao Predsednik jedne partije? Nije li to protiv ustava jer Predsednik treba da predstavlja sve gradjane bez obzira na nacionalnost i partijsko opredeljenje.. Nije li to još jedno kršenje našeg ustava od strane Predsednika?

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.