Đurić: Priština da ukine takse, pa da nastavimo za stolom da rešavamo probleme

Ostavite komentar


  1. Cudi da direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju posto do sada nije uradio nesto sto je vredno pomena kada je isto u pitanju nije podneo ostavku i na njegovo mesto nije postavljen neko ko bi se daleko bolje snasao od gospodina Djurica.Zanima me u kojem kosovskom gradu je mesto boravka gospodina jer bi bilo logicno da je na Kosovo i Metohiji posto je direktor pomenute kancelarije a ne u Beogradu.

  2. Alo, maratonac, koga, bre, vi više zaluđujete ? Kakve plazme, kakvi smokiji ?! Ljudi formirali vojsku, a vi o tricama i kučinama. Provaljeni ste ! Alo……

  3. Nesposobnost, porazi i nebulozne izjave karakterišu ovog čoveka, koji je, kao i ova vlast, naneo ogromnu štetu građanima Srbije.

  4. KRIMINALNI VUČIĆ

    Odmah na početku moram da naglasim, ovo je vreme kada moramo prave stvari da nazovemo pravim imenom. Srbija je danas nebrigom svih a posebno Vučićeve vlasti dovedena u vrlo teško-kolapsno stanje u stanje bankrota i nestanka. I kratak rezime svih proteklih događaja jasno govori samo jedno, da nam je komunizam teško oštetio mozak, i zato se mi danas teško snalazimo i u vremenu i u prostoru. Problem je što je komunizam u nama uništio sve ono nacionalno, patriotsko i ono što vredi. Potvrda izrečenog je stanje u kojem se mi danas nalazimo. Mi živimo u jednom pravom političkom haosu, gde je glavnu reč imaju izdajnici i pljačkaši Srbije. Ovo stanje i ovu najveću srpsku nesreću u svojoj istoriji, stvorio je i predvodi lično Aleksandar Vučić. On od samog’ dolaska na vlast uništava našu istoriju i našu zemlju. To uništavanje Srbije radi otvoreno i svirepo, jer nema institucija u Srbiji koje bi ga i tome sprečile. Evo o čemu se radi!?

    Vučić je srpski izdajnik koji je prekršio Ustav Republike Srbije i Briselskim sporazumom predao Kosovo Albancima. To je uradio dana: 30. juna 2015 god. u 22 časa i 54 minuta. Njegove su reči upućene onom zgranutom narodu u Kosovskoj Mitrovici: “Mi ćemo priznati Kosovsku Vladu i ako vi ne uđete u nju”. On je prve Srbe postavio u Kosovsku vladu, a u drugom mandatu Srbi su napravili većinsku vladu čak i sa Haradinajem.
    Glavni pomagači su mu bili Marko Đurić (stvorio carinu Jarinje) i Ivica Dačić (obećao Kosovo), a dobro su mu duvali u leđa; Drašković, Čeda i Čanak. Jedini protivnik mu je bio Oliver Ivanović i videli smo kako je on završio.
    Ja sve pitam! Šta Vučić danas pregovara sa šiptarima ako nije u pitanju predaja Kosova?

    Vučić je jedan veliki i pljačkaš koji je organizovao i predvodio jednu od najvećih pljački u srpskoj istoriji. Za vreme njegove vladavine sav narodni-srpski kapital je prešao u ruke stranaca, tako da Srbi nemaju više ništa vredno u svojoj Srbiji. Para nigde nema a Srbija je postala dužna i ružna i jedna obična pustara u kojoj žive opljačkani Srbi sa najnižim standardom u Evropi. Krije se da je pokradeno i 38 tona zlata u Bazelu. Tabakovićka reče: “To mi nije poznato”!? Ponavljam to je istorijska pljačka Srbije koja nije zabeležena u našoj istoriji.

    Vučić je jedan veliki i lažov i obmanjivač, koji celo vreme laže i obmanjuje srpski narod. On nikada ne govori niti dozvoljava kritike na njegov “rad”. Sve govori da on patološki laže, i da je krajnje vreme da potseti psihijatriju, koja će lako da mu postavi dijagnozu i terapiju. I ukoliko se utvrdi da je on svesno lagao srpski narod, on se mora uputiti na doživotnu robiju, da satruli damo. A ukoliko se utvrdi da je nesvesno lagao onda se mora uputiti u ludnicu. Drugog nema, i taj se problem mora tako rešavati. Po meni je on jedan, namerni, sumanuti i drski lažov i obmanjivač.
    Postavljam pitanje narodu! Koje je svoje obećanje ispunio Aleksandar Vučić? Nijednoo…
    Samo lažovi mogu da kažu da Vučić govori istinu. Toliko o Vučićevim lažima…

    Što se tiče opozicije Srbija je nema. Ovi što glume opoziciju svi su već viđeni. I mnogi od njih su nam od ranije poznati po novčanim manifetlucima i uništenju Srbije. I svi oni zajedno više brinu kako da sačuvaju deo svog kolača, nego o problemima građana. Iz tih razloga ona izlazi na izbore za koje unapred zna da će ih izgubiti. Kao takva ona služi ovoj vlasti da napravi rijaliti u skupštinu i da nastavi dalje zezanje ovog naroda. Od takve opozicije ne može biti opozicija, za narod je bolje da je i nema.
    PRAVA OPOZICIJA BI TRAŽILA SAMO JEDNO, OSLOBAĐANJE MEDIJA U SRBIJI, što bi sigurno dovelo do pada ove kriminalne vlasti. Ali trtomudala to nećee…
    Zbog ovakvog statusa opozicije, nama je suđeno da budemo jebani pa nam gaće same spadajuu…
    Ovo vam piše čovek koji nije nikada ni prekšajno ni krivično kažnjen, ali jedini koji hoće da vam ukaže na vaše prave probleme… Hvala…

    P. Sajdžo Bogutovac.

    1. I šta sada gospodine sa dva imena , ali Sajdzo.moze.
      Niste otkrili Ameriku. što se tiče opozicije u Srbiji.
      Ali drugu nemamo, Pa šta ,da dočeka Srbija baš sva u traljama, koje nudi Vučić ,
      Dok smo u vreme komunizma nosili odela i cipele, setite se ….

  5. Bitno da su oni dobili vojsku i ukinuli granicu sa Albanijom a granica je samo žvaka da se o njoj priča i da naši ne bi ispali nesposobni. Navodno izdejstvovali su ukidanje carina i sada dijalog može da se nastavi. A vojska i granica nisu bitni. To može da ostane.

  6. Gospodine Djuricu , da Vam
    „OVO“kažem , o ukidanja taksi to je ,vrlo zgodna bajka SNS.
    Te takse su temelj vašeg disanja tj
    trajanja , što je jasno bar nama koji nismo Vučićeva Srbija.
    Ali kada se ukinu počinje da Vam vreme trajanja odkucava a i ALARM se čuje sve više i sve dalje ….

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.