Đurić: Priština nije opredeljena za mir

Ostavite komentar


  1. Koja ludost pa gos Djuro ko je od vas koj vodi razgovore da nije bio deo rata,od Vicica do Dacica svi su bili.Ja mislim da vama nije moguce da odlucite ko ce da vodi pregovore sa Kosovom takodje ko nama da nemamo to pravo inace da bi vi imali to pravo biste useli Rakica i ne bi trabalo da se razgovara sve bi bilo kako Srbija zeli.Bolje kazi da necemo dialog posto EU tera nama da poznajemo drzavu Kosova a za to nemamo mogucnost posto da vladamo moramo uvjek imati neki statusko inace nam narod istera odma od fotelje

  2. Ludilo albanaca se nastavlja, Ljimaja i Ahmetija treba izvesti pred lice pravde da konačno odgovaraju za svoja zlodela, nemamo mi šta sa zločincima da pregovaramo.

    1. Sta su to Limaj i Ahmeti radili? Koga su oni ubili? Dali su oni bili po Srbiju da ubijaju nekoga. Sta je sa vasim politicarima koje imate vec 30 godina na vlasti. Svi oni imaju ruke sa krvim. Zna se sta su oni radili i sta je vasa soldteska radili u Kosovu. Znate vi dobro kolko civila albanaca je ubijen. Hladjnaca. Orahovac, Skenderaj itd. 10000 neduznih civila albanaca.

  3. Mister Bine sta si bre ti uradio do sada osim sto si potrosio brdo para na voznje i plate tvojih pajtosa kad bez Vucica nesmed dve teci da sklopis samo ponavljas njegove reci smesan si covece mislim da ti treba psihijatarska pomoc mlatis mnogo rukama kad pricas nisi sav svoj.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.