Đurić: Prištini odgovara atmosfera lova na veštice

Ostavite komentar


  1. Zasto sw daje ovoliko prostora doticnom i njegovim izjavama? Stvarno nije u redu

  2. Oni izađoše sa konkretnim imenima povezanim sa ubistvom Ianovića,mogućim pomagačima,organizacijom akcije,razvojem događaja,umešanosti“voždovačkog klana“,Srbija ne reaguje,postoje li ti ljudi,ko su,imaju li dosijee,pokreće li se konkretna istraga,šta radi tužilac?Slušamo prazne političke priče,naklapanja,nemoguće kombinacije.

    1. Zato su se zucno borili da Kosovo ne dobije clanstvo u Interpolu. Da je dobilo clanstvo sada bi bila raspisana crvena poternica i odredjena lica povezana sa odredjenim dogadjajima bi bila uhapsena, a onda bi se klupko pocelo odmotavati. Ovako, odredjenim licima u odredjenim krugovima, ova situacija savrseno odgovara. Kriminalci i placene ubice su Srbijom slobodno setale a na Kosovu su uhapseni, pa sada zbog nesaradnje oni ce uskoro biti pusteni jer Srbija ne zeli da ih preuzme.

  3. Srbi nikada nisu ni bili agresori nego su uvek bili u prilici da se brane od agresora, Vučić je pokrenuo politiku pomirenja,kompromisa i dijaloga i to je jedino što može dati rezultate a Đurić je važan učesnik u sprovođenju te strategije

    1. @MilijanaLakić…A šta su bili u vreme Balkanskih ratova kada je srpsko-crnogorska vojska dobacila do Drača kako bi Srbija imala izlaz na more,a onda se povukli zbog pretnje ratom od strane Austro-ugarske K.u.K Monarhije?! Kako se ta vojska ponašala prema albanskim civilima i njihovoj imovini? E,to se ne uči u srpskim školama!

  4. Dobro je rekao „lov na veštice“ Zna Haradinaj dobro ko je ubica, štaviše, štiti ga, skerće istragu na drugu stranu, a istovremeno pravi raskol meeđu Srbima. Điptarima je ovo ubistvo donelo višestruku korist.

Ostavite komentar


Politika

Izborni marketing ili vizionarska ideja za opstanak Starog kontinenta: Šta misle sagovorici Danasa o izjavi Emanuela Makrona da je Evropa smrtna? 10

Izborni marketing ili vizionarska ideja za opstanak Starog kontinenta: Šta misle sagovorici Danasa o izjavi Emanuela Makrona da je Evropa smrtna?

"Ističući da je Evropa smrtna, predsednik Republike Francuske Emanuel Makron je u svom govoru na Sorboni, izabrao da simbolički ukaže na bezbednosni problem koji ima Stari kontinent, ali i da da viziju Evrope koja dolazi posle Pax Americane, odnosno vremena koje bi moglo da nastupi, ukoliko SAD prebace težište vojne bezbednosti kontinenta na same Evropljane.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.