Đurić: Prištinska elita želi velikoalbansku dominaciju u regionu

Ostavite komentar


  1. Pa kako te covece vise nije sramota da svasta pricas, ima li iko da ti kaze , kao prvo kad su bili izbori na Kosovu slavio si kao da si nekog pobedio, pa to su sve nasi ljudi, kakvo pevenje Aco srbine, a onda lupis kako gandijevski mirno i dostojanstveno Srbi na Kosovu nisu proslavili neprihvatanje da Kosovo udje u interpol, slavlje na ulicama, pa niko nije za to da kosovo udje u interpol, ali bar pokazi malo dostojanstva, ako si sposoban, znaju svi da obozavas Vucica al prikoci bar malo

    1. Ocigledno je da si izgubio pamet. Mrznja ti je izgrizla mozak. Sazaljevam takve kao sto si ti .

      1. E pa rodobulje i meni su izgrizli mozak takvi kao ti ili kao ovaj teletabis koga braniš.

  2. prištinskih separatista, koji žele da prave paktove protiv nekog, a takvi paktovi se ne prave da bi se sa nekim živelo u miru, Srbija sve vreme Dok Srbija teži Srbija prištinski separatisti stvaraju pakt protiv Sebije ona insistira na punoj liberalizaciji trgovine, jedinstvenom regionalnom tržištu i otvaranju granica.

  3. Namere Albanaca,su nam odavno jasne.Nista drugo ne znaju sem da prete,i da se ponasaju primitivno.Srbija je civilizovana zemlja,koja se zalaze za ocuvanje mira,ali to ne znaci da nismo sposobni da zastitimo nas narod.Vodimo politiku mira,i zalazemo se za mir,jer ne zelimo da se stradanje Srpskog naroda,ponovi.

  4. Namere Albanaca,su nam odavno jasne.Nista drugo ne znaju sem da prete,i da se ponasaju primitivno.Srbija je civilizovana zemlja,koja se zalaze za ocuvanje mira,ali to ne znaci da nismo sposobni da zastitimo nas narod.Vodimo politiku mira,i zalazemo se za mir,jer ne zelimo da se stradanje Srpskog naroda,ponovi.

  5. Djuric nam do sada nikada nije saopstio namere Srba i Srbije. Nije da ne zna, nego ne sme da o tome govori, posto mu je u opisu poslova da blati, omalozava i vredja Albansi narod i da vodi bezobzirnu antialbansku histeriju, u cemu se stvarno usavrsavao.

    1. To kaze predstavnik najgore antisrpske histerije. Mrznja je jedino sto Siptari imaju u glavi .

      1. Crni Rodoljube , zar ne vidiš da naši kriminalci sa severa žele isto što i Albanci.

  6. Albanci sa KiM, od pocetka nemaju svoju politiku. Sprovode politiku svojih mentora, uglavnom Amerike. Pojedine zemlje EU su ih takodje podrzavale. Medjutim, izgleda da stvari izmicu kontroli. Albanci sve cesce govore o velikoj Albaniji i neskrivaju zelju da dominiraju u regionu. Pitanje je da li su to planirali Amerikanci i zemlje zapada.

  7. To sto Albanci zele je opravdano i JASNO sa njihovog stanovista , i iz njihovog ulgla. Ono sto Srbija zeli bolje reci ova vladajuca garnitura nije jesno. Nikom nije jasno sta su ciljevi Srbije. Predstavnici naroda su se skoncentrisali na licno blagostanje i pljacku i nista nisu postigli u formulisanju i postizanju nacionalnih interesa. I tako poslednjih vise od sezdeset godina. Quo Vadis Srbijo???!!!

  8. Enver Hodzaj je samo jedan od onih kojim je mir glavni neprijatelj, i koji svrhu i mogucnost svog politickog opstanka vide samo u destabilizciji i sukobima, jer nista drugo ne mogu da ponude svojim sunarodnicima, misle da ce na takav sraman nacin doci do nejkog cilja. Mada su svesni da bez Srbije svoje lude snove nece uspeti da ostvare.

  9. Gospodin Djuric kaze citiram „i nijednim svojim potezom nije pokazala da ima ikakve neiskrene, ili, ne daj Bože, agresivne namere prema bilo kome u okruženju“. A u vlast imate malog Milosevica koji hoce da zeza svakoga preko Sebastijana KURCA! U cemu ovaj prica sada nema vise pare za Srbiju od Kosove tu mu boli ali da lobira protiv nas Albanaca i da nas blokira svugde to je normalno, gde u svetu ima to samo kazi gde!? Lobiras protiv jednu malu Drzavu a ona ti uzvraca sa oni stredstvima koja moze, Kosovo ne moze da ratuje i nece da ratuje, vi ste oni koji ste poceli da ratujete u ceom komsilukom a sada kao da ste nebeski narod, ne kazete istinu narodu sto se desilo tokom 90’tih, lazete ceo vreme itd.

    1. Ne postoji nikakva drzava na Kosovu, postoji jedna karikatura od drzave, izdrzavani protektorat koji bi jako da postane drzave i da dobije medjuanrodni legimitet ali dzaba. Srbiji nije u interesu da na svojoj teritoriji ima albansku paradrzavu te je sasvim normalno da lobira protiv. Gde u svetu ima da se na tudjoj teritoriji instalira nekakva mafijasko-nacoska tvorevina i da jos drzava na cijoj teritoriji se to dogadja jos to i da podrzava?Nije samo Srbija glasala protiv prijema u INTERPOL nego i mnogi drugi, nije samo Srbija ona koja ne priznaje tu vasu tvorevinu nego i mnogi drugi. Sto ne uvedete takse za Kineze, Spance, Grke ili Izraelce? Sto se tice para od Albanaca, izvoz iz centralne Srbije na Kosovu je manji od 4% ukupnog izvoa Srbije, nije da ce Srbija propasti i da se potpuno spreci prodaja srpske robe a nece, jer su Albanci na Kosovu sirotinja i nemaju para da kupuju drugde a da ne spominjemo sverc. Sto s etice istine, valjda ce i vama doci nesto do mozga, nadajmo se da ce ova predpubertetska nacional-narcisodina faza u kojoj se vi „potomci ilira“ uskoro da se zavrsi, pre svega zbog vas samih.

      1. A volite paraAlbansko pare, a to nece da se desi nikada vise. Nemojte da budite naivni, Kosovo je priznato od vise 110 Drzava sveta i to uglavnom od drzave sa Demokratskim sistemom, Srbija je izgubila Kosovo kada je nas terao od posao i unistavao sve sto smo imali, to ti je komso kao kad tepas, silujes i ubijes svoje dece dolazi ti policija i ti uzima tako da posle 18 godina te deca se pitaju hocete sa Srbijom koja te je silovala, ubijala unistavala (ako ne verujes da se to desilo radi nezavisno i vidi sto se iskreno desilo) oni sigurno nece sa Monstrumskim Drzavom da imaju nista, vidite kakvu politiku vodite jos imate iste ljude u politiku iste one koji so pobedili NATO.

  10. Pristinska elita je isprdak onih koji su bombardovali Srbiju. Sve sto ta „elita“ govori i radi diktira se iz Brisela i Vasingtona. Dokle ce „Danas“ da promovise srpske neprijatelje ? Dokle ce „Danas“ da promovise antisrpsku politiku ? Zar vas nije sramota “ Vi ste jis gori od siptarskih zlocinaca .

    1. Zašto ti , prijatelju, uopšte i čitaš Danas, nije to za tebe, za tebe i tebi slične je Informer on piše prilagođeno vašem nivou ?!

  11. Pa što baš Haradinaj ne bi želeo dominaciju kod tolikih mazohista?! Proigravaju nas jedne protov drugih u stilu najbolje šiptarske tradicije. Tako su iznutra i urušili Jugoslaviju i tako će i nastaviti dok sasvim ne zagospodare bivšom srpskom imperijom. Dok smo se mi zamajavavali euroatlantskom zaverom, oni su u svoj projekt upregli čak i NATO. Mi smo za njih ipak samo hrišćani. Ali ne sekirajte se, zasluge za to ionako neće biti pripisane Vama, nego autoru projekta našeg propadanja.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.