Đurić: Protivpravna odluka o prisvajanju imovine

Kosovo prisvaja imovinu registrovanu na ime Srbije

Ostavite komentar


  1. Da li ce EU kojoj toliko tezimo da reaguje na vandalsko otimanje imovine Srbije? Otimaju nam njive, sume, izvore, rudnike, preduzeca a Evropa koja propagira pravdu i zastitu privatne imovine, uvek cuti. Na preostale Srbe vrsi se ogroman pritisak da prodaju imovinu i da se isele, a Evropa cuti. Sta cemo mi onda u toj Evropi koja nas ne voli, vec ponizava?

  2. Radulović je o ovome govorio još pre 2-3 god. i ponavljao više puta, ima i objavljenih tekstova. Postoje načini da se tome suprostavimo. Na žalost nema ko da sluša. Ovde ljudi vole parole i glasaju za one čije rezultate politike, znanja i sposobnosti živimo već skoro 30 god. Mi imamo kontinuitet sistema partokratije….Ali ako narod to voli….

  3. Sve što je registrovano kao naše je naše!Ne mogu da otmu!Provokacija!Nadam se da će međunarodna zajednica da reaguje!

  4. Pljacka je blaga rec za ono sto pristinska vlast radi na Kosovu i Metohiji. Gde je sada medjunarodna zajednica da reaguje?

  5. Teško da će Kosovo ikada biti drugačije nego kako smo navikli, da nam sve otimaju.Treba konflikte rešiti pregovorima.

  6. Isti Mister Bean na ovoj slici. E svaka mu čast što misli da će neko ozbiljno da ga shvati. I posle se Beli zeza…

  7. Ovaj potez Prištine je nerezonski i neozbiljan , pa i oni znaju da to ne smeju da urade, a cilj im je da srbe sa KiM isprovociraju.,

  8. Sve je ovo rezultat jučerašnjeg susreta Pametnog Velikog Vođe sa Tetka Angelinom…

  9. Postoji papirologija koja potvrđuje da je ta imovina u vlasništvu Srbije pa te provokacije Prištine neće proći!

  10. Potpuno se slazem sa Djuricem!Ova odluka je protivpravna i nadam se da ce uskoro biti ukinuta.Vlada Srbije ce se za to izboriti!

  11. Sad kad Vučić slomi kvaku, snimi spot od 200 do 400 evra, drekne ““ne dam imovinu““ pa pošalje crkvu-voz u Rašku, ima kosovska vlada ekspresno da donese odluku da celo srce Srbije glasa za njega. Inače se svi tresu u panici od ovog Đurića, ljubi ga majka naprednog. Ej kuku nama.

  12. Pitajte Srbe koji zive na Kosovu sta misle o Djuricu,sve najgore.Dolazi na Kosovo samo da uzme dnevnice .

  13. Hipnotisani ,kao da ne poznaje vreme do 2000.god kada je DOS preuzeo vlas,i da je Kosovo izgubljeno 99.god.Kumanovskim sporazumom,kada su naše snage napustile KiM,a sa njima i "braća" Rusi.Sve ovo što se kasnije dešavalo i sada dešava je posledica Kumanovskog sporazuma,a koji su potpisali njegovi sadašnji poslodavci.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.