Đurić: Revizija privatizacije na Kosovu

Ostavite komentar


  1. SANJATI JE LEPO
    ALI DA SI LUD TEK SADA VIDIM

    IMATE VI DA PLATITE RATNU STETU
    BITCETE ODGOVORNI ZA GENOCID
    NEGINE VAM,A OPTUZNICA ZA GENOCID NAD CIVILIMA ALBANSKOM NARODU

  2. Pre svake privatizacije neke firme na Kosovu mesovitog sastava (i Albanci i Srbi), u stampanim medijima u Srbiji su OBJAVLJIVANI OGLASI NA SRPSKOM JEZIKU sa spiskovima osoba koje imaju pravo na novcanu naknadu iz te navedene privatizacije. Uz spiskove je bio i POZIV DA SE JAVE ZAINTERESOVANI koji smatraju da imaju takodje pravo na naknadu iz privatizacije. Navedene su adrese na koje se zainteresovani (sa dokazima) mogu javiti . Koliko znam, ni jedna institucija drzave Srbije NIKAD NIJE ZVANICNO, SA DOKAZIMA, osporila bilo koju privatizaciju na Kosovu niti se javila da bi drzava dobila "bar dinar". Samo pale vatru i sire mrznju prema albanskom narodu.

  3. Valjda bi prvo trebalo izvršiti reviziju pljačke društvene svojine u Srbiji, pa tek posle u drugoj državi – Kosovu. Kako je Đurić Srpče zamislio Srbija je nadležna da ispituje pljačku društvene svojine u Sloveniji, Hrvatskoj, Makedoniji… Samo nije nadležna da preispita lopovluke vlasti u sopstvenoj zemlji, tj. Srbiji. No, šta drugo očekivati od junoše-poltrona koji je onomad zaurlavao u telefon "Aco, Srbine!", a bulumenta na ulici mu horski tercirala?

  4. Marko, perjanice Vučićeva, pošalji Vacića, junaka i tvrdog nacionalistu, da vrati imovinu na koju su belosvetski hohštapleri poput Klintonovih stavili šapu. Ne zaboravi da Vacića junaka opskrbiš vodom, možda ožedni kao onomad kad je intervjuisan na N1.

  5. Sta ovaj sad prica. Jos na samom pocetku je Srbiji receno da ce privatna svojina na Kosovu biti postovana (a ni to se nije bas ispostovalo) a da svi oblici drzavne svojine Republike Srbije postaju svojina republjike Kosovo. Iako to vlastodrsci (ukljucujuci manekena Djurica i njegovog vrhovnog gazdu) to znaju ali svako malo nas zamajavaju parolama "ne damo ovo ili ono". Mnogo toga je vec privatizovano i svaki put su bile izjave "ne damo…". Sad se kao biti revizija. Zar stvarno misle da smo svi blesavi. Nisam ni jednom cuo da se zauzimaju makar za jedan slucaj gde je PRIVATNA imovina uzurpirana, oteta. Zasto se tim ljudima ne pomogne da to povrate, pred nasim sudovima pa ako treba i kosovskim, a postoji i Strazburg. A ne, pomoci Marku da vrati svoj vocnjak ne zvuci ni blizu kao "ne damo Trepcu".

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.