Đurić: Rezolucija o zaštiti vrednosti OVK je ciničan dokument

Ostavite komentar


  1. Zar g. Djuric ne zna da Srbija stiti i placa sudske troskove onima koji su cinilu upravo ono sto on pripisuje OVK. Pa i Milosevic se slavi kao heroj Srbije. Zar nije Dodik jedan od zlocinaca koga stiti Srbija? Teroristi za Srbiju su heroji za Kosovo, isto kao sto su hrvati, slovenci, koji su se borili da se oslobode od srpske vladavine.

  2. Pa nije se puno oslavila ni vasa vojska policija i dobrovoljci u srbiji za vreme rata na Kosovu i ostalim ratistima, samo cinjenica da je ubijen 12000 hiljada albanaca civila za vreme rata na kosovu dokazuje to plus unistene kuçe i materijalna dobara na Kosovu Duricu bi poverovao kad bi prvo kritikovao svoje pa onda ostale ali Kosovo je njegova odskocna daska da se promovise na politickoj sceni srbije

  3. Svaka savremena politicka zajednica gradi se na pozitivnim vrednostima i humanizmu, a danasnje slavljenje zlocinaca i terorista u Pristini samo je dokaz civilizacijske nezrelosti onih koji se predstavljaju kao lideri albanskog naroda na Kosovu i Metohiji. Ali takodje ne treba zaboraviti ni one koji im daju podrsku da to cine, jer su oni to sve radili upravo za njihove mentore i gazde.

  4. To što Albanija smatra da je zločin pozitivna stvar to samo govori o tome koliko su to zapravo grozni ljudi.

  5. Kakvo dobro vide u zlocinima koje su cinili,to su ljudi bez stida i srama,a obraza uopste nema,cega se pametni stidi,budala se time hvali

  6. Bruka i sramota šta rade Albanci, a međunarodna zajednica ćuti. Tobože hoće da dele "evropske vrednosti", a štite nedelo onih koji su činili zločine po Kosovu!

  7. Ubijanje ljudi, sakaćenje, nasilno kidnapovanjje Srba radi uzimanje organa, proterivanje i etničko čišćenje. kradje i falsifikovanje dokumenata oko imovine za Prištinu je borba za neku slobodu.

  8. G. "direktor" još nije obavešten da ga niko ne konstatuje,Priština ponajmanje. Još je besan što ne sme na Kosovo,a obećao je da će se "izuzetno javno" tamo pojaviti. Šta biva sa tom njegovom najavom ? Toliko o validnosti izjava koje prosipa g. "direktor". Koliki je sada skor sa Prištinom?

  9. Kosovo je oduvek bio cinican i bezobrazan ali zato Srbija mora da bude jaka ,stabilna i da ostro stoji iza svojih reci,

  10. Srbija treba da bude ostra i da ne dozvili ni jednog momenta da se koleba oko necega.Treba Kosovo poslati malo na prevaspitanje i neka vec jednom nauce sta je rad i kultura.

  11. @Florjan LORA*** Pominjete "nasilno kidnapovanje Srba (ne postoji dobrovoljno kidnapovanje) radi uzimanje organa"…etc.,a ja vas pitam KO je to delo počinio,ko je zbog toga opravdano osumnjičen,uhapšen,suđen, osuđen i sankcionisan po bilo kom,ili bilo čijem zakonu ?!Pominjete nešto što je još uvek u domenu teorije a za vas je činjenica ! Obavestite nas,konačno, ko je i šta je dokazano uradio po pitanju zločina vađenja ljudskih organa ! Ime,mesto,vreme…,bilo šta…dajte neki provereni podatak a ne samo glasine ili nagoveštaj i mit !

  12. Treba da je stid one koji velicaju zlocince umesto da najstroze osude svaki vid nasilja bez obzira ko ga ја pocinio.

  13. Ta rezolucija je i više nego cinična,na jasan način pokazuje da je kod Albanaca zločin deo društvenih vrednosti što je više nego skandalozno.

  14. Za njih je to normalna stvar da ubijaju i bave se terorizmom. Na tome zasnivaju drzavu.

  15. Jasno je da ne zele da osnuju sud za sudjenje za zlocine pocinjene nad Srbima, oni stite zlocince.

  16. Чега се паметан стиди тиме се будала поноси. Све оно на шта се други згражају, отимање, злостављање и убијање цивила, постављање заседа новинарима и санитетским возилима, за Албанце представља позитивну друштвену вредност.

  17. Verujem da ce doci dan kada ce oni odgovarati za sva zverstva koja su ucinili nad srpskim narodom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.