Đurić: Srbija će učiniti sve da se osigura poštovanje izborne volje Srba na Kosovu

Ostavite komentar


  1. Bravo Marko …sva sreca da si ti jos u kancelariji ( posle footing- a ) pa branis Srbe sa Srpske liste i njihove “ privilegije “ i to jo Finskom ambasadoru ( ? ? ? )
    Nego kad ides na KIM sa Acom srbinom ( u stvari samo do S. Mitrovice ako mu dozvole prijatelji Ramus i Hasim ) “ cvrsto “ nam je to obecao. Ne zaboravite Milana i resultat POLIGRAFA , na oba jezika sa pecatom

  2. Treba izboriti onim 400-500 hiljada. Srba na Kosovo svih Prava sto Srbija pruza za oko 1.5 miliona tzv. Nacionalnim Manjinama poput Magyara Hrvata Slovaka Rumuna Rusina lojalnim gradjanima Republike Srbije!!! Sto vise Prava njima bolji zajednicki zivot zitelja zemlje,

  3. Đuriću,smoreni smo od tvojih floskula,tirada i baljezganja,a po priloženoj fotografiji i ti si! Radi nešto što znaš,ako to postoji!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.