Đurić: Tadić neposredno odgovoran za pad standarda pripadnika VS

Ostavite komentar


  1. Neverovatno kako ovaj mali laze. Za pad standarda je direktno odgovoran Vucic a pad nije bio samo vojsci vec svim gradjanima. Bolje ti nama kazi zasto ste ukinuli institucije na kosovu i naterali srbe da prihvate njihovu vlast i izadju pod prinudom na izbore, a onda da svi prihvate i njihove sudove, policiju itd. Sta sada dogovarate sa Tacijem i Haradinajem izasto su pregovori o statusu a ne tehnickim pitanjima tajna?!

  2. Па шта ви напредњаци радите већ шест година да нисте вили у стању ништа да поправите. Стално се хвалите да сте први у региону. А и шта ће вам војска, зар нисте приметили да су све земље региона сем Албаније и Македоније чланице НАТО а и оне ће ускоро, да нећете са њима да ратујете.

  3. Ne brini prijatelju, srbi uvek nadju s kim će da ratuju. ako neće ovi oko nas možemo izmedju sebe kao 41. eh kad bi umeli tu energiju destrukcije da usmerimo ka biznisu i nauci gde bi nam bio kraj. ali teško ….

    1. Utuk je to moj Lazo (laza). I to teški, i tu nema ‘leba! Neki već odavna ponavljaju da je „i Bog digao ruke od nas“ i sve nam govori da je i to tačno. Pustio nas je da sami sebe urnišemo do nestanka.

  4. Prvi put u istoriji Srbije, imamo 10 migova 29, od kojih je danas na vežbi 8 uzletelo zajedno. Oni su čelična krila i ponos naše armije. A šta smo imali predhodnih godina… Propast!!

    1. Prvo, do bombardovanja 1999.g (za koje je kriva ova ekipa na vlasti) smo imali 14 komada MiG-29, znači više nego sad.
      Drugo, za ovoliko para, koliko će na kraju koštati ovih „poklonjenih“ 6 komada (ostalih 4 su isti ti iz 1999.g), mogli smo da kupimo drugih 14 komada!

  5. koje sluzenje vojnog roka. pa niste u stanju da nahranite sirotinju koja bazdalice besposlena ovom srbijom, a vi cete hraniti vojsku na odsluzenju vojnog roka. debilu. tadic je kriv unistenje vojske ali ne zbog ukidanja sluzenja vojnog roka debilni, vec zato sto sto je unistavao vojnu tehniku na nagovor amerikanaca i evrope. a sto se ti bunis protiv tadica, pa ti si udarna pesnica demokrata clan“ otpora“

  6. Ko ovom smešnom „otpravniku vozova“ daje šansu da o bilo čemu govori , a o vojsci posebno.Bruka!

  7. Ovo je jedna nova era Srpske istorije, svi vide kako zemlja koraca ka boljitku i pretice zemlje u regionu u svakom pogledu. samo Boris Tadic zbog mrznje nikako to da shvati.

  8. Sad mi nešto nije jasno.Da li je ministar odbrane Srbije i „vrhovni komandant“?Ako je po ovom debilu Đuriću Tadić bio ministar odbrane i „vrhovni komandant“,šta je onda danas Vulin,a šta Vučić? A svi vidimo da isti taj Julin predstavlja AV-a kao „vrhovnog komandanta“,koji,opet,nije ministar odbrane već predsednik Srbije? Mali Markić se malo zaigrao pa polupao(prolupao) lončiće,po običaju !

  9. A ko je neposredno kriv za pad standarda svog ostalog „pučanstva“ Srbije smanjenjem plata i penzija? U ovoj državi ne žive samo pripadnici VS već i veliki deo plebsa koji nije na državnim jaslama,budžetu,kasi,eraru,već se bori za egzistenciju na slobodnom tržištu !

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.