Đurić: Tahiri može da predlaže izmene Ustava ako se kandiduje i pobedi na izborima u Srbiji

Ostavite komentar


  1. klempo tahiri je ona koja je dala nalog da ti stave lisice i da te vode ko kera u prishtinu.

  2. ptice na grani znaju da će se doneti novi Ustav koji će omogućiti da predsednik ima tri mandata,promenom Ustava sve se briše i svi imaju pravo ponovo-znači cilj je 5 mandata u nizu ili spašavaj se ko može?

  3. Srecno Vam u Americi, dokazali su, makar prethodnici na vlasti u toj drzavi , da nisu nasi prijatelji cak mrzitelji a sto je najgore bi izgleda istu stvar i ponovili, ali neki drugi mogu, mozda, postati nasi prijatelji . Mozda je tada bila jedna privatna skupina koja je u to doba harala zarad svojih licnih interesa pa usput i drzavnih sto bi trebalo utvrditi te licne nelegalne interese, koji su pri tome zaveli i slicne sebi po Evropi. Ko je koga zaveo treba takodje untrditi. Mozda se sve ponovi to treba da imamo u vidu, uvek .
    Mislite na nas odavde , uradite ono sto bi smo mi najvise voleli.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.