Đurić: U Kosovskoj Mitrovici nema mesta za podele, SZS da zaobiđe taj grad

Ostavite komentar


  1. Srbi u RS su se ujedinili kada je SDA pokusala da ukine RS. Srbi u Srbiji moraju da se ujedine, bar kada je KiM u pitanju .

    1. Jedinstvo i jednoumlje nije isto. SNS se udružio sa kriminalom, to Srbiji ne treba.

    2. Sta mene briga za Kosovo? Za šta ono služi osim za cvetanje kriminala i švercovanja droge i oružja? Šta je Kosovo meni donelo i sta mi danas donosi? Da se ja pitam dao bih im celo pa nek rade šta im je volja sa njim.

      1. ALI NIJE TVOJE VEC SVIH GRADJANA SRBIJE ZIVIH I ONIH KOJI SU DALI SVOJE ZIVOTE ZA TO ISTO KOSOVO,,

    3. Rade, BOTe, prestani da nam prodajes manekena Djurica, njegovog sefa i SNS za zastitnike srpstva. Oni su najobicniji profiteri i na Kosovu kao i u ostatku Srbije.

    4. Aaaaa, …. a ja se pitam zasto se vuciceve pristinske pudlice (Srpska Lista) maze u Haradinajevom krilu i kevcu za njegovu Vladu?!!! … To je zbog ‘ujedinjavanja Srba’?!?!

  2. Ovaj čovek živi u totalitarizmu i jednoumlju. Višestranačje ne može nikako narušiti nacionalno jedinstvo ako je ono jasno strateški definisano. Svrstavanje sam uz jednu stranku kako ovi žele je suštinski stranputica.

  3. Bitanga,značenjereči:
    licemer,nitkov,spletkaroš,bestidnik,probisvet,hulja,dvoličnjak,nepoštenjak,huligan,zlobnik,neotesanko.loš čovek.
    rečnik sinonima,Beograd 2008.

  4. Idi malo džogirija , . samo džogingom možeš da popraviš fizičku formu dok mentalnu nikada. jednostavno to moraš da prihvatiš kao konstantu, kao nešto nepromenljivo odnosno od takvog si materijala sazdan. Za utehu nisi sam , imaš onu novinarku sa RTS a , pozovi i Barbaru , Oliveru Jovićević i videćeš biće vam lepo.

  5. Mani se bre ćorava posla. Ipak je to velika politika za tebe. To ti nikada nećeš moći da shvatiš. U ostalom što te to toliko brine kada je to po egzaktnoj matematici šačica ljudi.

  6. Jedini koji konstantno dele narod ste vi gospodo napredna. U demokratskom društvu svako ima pravo da iskaže svoje mišljenje. Zapitaj se šta ćeš nakon lustracije da radiš…

  7. Ne to je vaš privatni grad pa niko ne sme da iznese drugačije mišljenje u njemu?
    Niste sposobni godinama da obezbedite redovno snabdevanje vodom u K.Mitrovici i asfaltirate par kilometara puta od ulaza u Zvečan do K.Mitrovice koji izgledaju kao posle cunamija, a otvarate velnes.

  8. Ko ovoga sta pita?Covek je umislio da osim profitera nekog briga sta on govori.Bruka i cirkus!

  9. čitam Đurićeve poruke a setio sam se Olivera Ivanovića. Šta li mi bi?! A da- samo SNS sme da se bavi politikom. Ostali su nepoželjni.

  10. Ujedinjenje znaci postovanje svih razlika i uvazavanje drugacijeg misljenja.Vlast je ta koja svojom bahatoscu zavadja ljude da bi tako vladala nad njima.

  11. U ovom gradu nema mesta za obojicu… česta rečenica u vestern filmovima na koju se ,, dete primilo i izgovorilo“. Samo mu značka fali. Dok je ne nabavi neka pozajmi od AV orden koji je nedavno dobio. Šta zna narod šta je značka a šta orden .

  12. Neverovatna je količina gluposti koju ovaj Đurić može da izvali .Politički pluralizam je zakonom zagarantovan i njegove objave su u suprotnosti sa ustavom.Ne piše se nama dobro kad nas predstavljaju ljudi ovakvog obrazovanja i inteligencije.

  13. ,,Nijednom nisu dosli da podrze ovaj narod…,,kaze, nekakav direktor, Djuric. A taj narod daje podrsku tima sto ,,nijednom nisu dosli,,. Nesto tu ne stima cini mi se…

  14. Spodoba ima tapiju na Kosovsku Mitrovicu, pa porucuje ko sme, a ko ne sme da dodje. Na njega i njegove baljezgarije, ne treba trositi reci. Moje pitanje za mladjanog junosu SNS je jedno jedino. Djuricu, ko je UBIO Olivera Ivanovica? Gde ti je prijatelj, sa kojim si otvarao sampanjac?

  15. Umislio mali Djurić da je nekakava sila! Ti i tvoj AV („Aca Srbin“) uveli ste strahovladu na severu Kosova svojom tzv. Srpskom listom“. Ostale srpske stranke na severu Kosova ne smeju ni da pisnu od vas. Imate svoje egzekutore (Radoičić) i svoje „biznismene“ (Z.Veselinović) . Šta je to nego DIKTATURA nad srpski narodom sa severa Kosova? A srpski narod na Kosovu zaslužuje punu političku pluralizaciju, a ne jednoumlje. Zar vam tragedija Olivera Ivanovića nije dovoljna?

Ostavite komentar


Politika

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO) 10

UŽIVO: Poslanici i budući ministri provode Prvi maj u Skupštini, manji incident izazvao Novaković (FOTO/VIDEO)

Posle puna tri sata Miloš Vučević, mandatar za sastav nove vlade, završio je čitanje ekspozea na današnjoj sednici Skupštine Srbije koja je posvećena izboru vlade. Usledio je dug aplauz poslanika vlasti. Pred kraj njegovog izlaganja došlo je do incidenta, kada je poslanik opozicije Borislav Novaković vičući izašao pred mandatara. Rasprava o vladi je nedugo potom počela, poslanici i budući ministri provode Prvomajski praznik u parlamentu.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.