Đurić: U laži su kratke noge

Ostavite komentar


  1. Aco Srbine, Aco Srbine, Aco Srbine…jeeee Aco Srbine, Aco Srbine opa, Aco Srbine , Aco Srbine – obrni, Aco Srbine ojhaa. P.S. Gluvo Glamocko.

  2. Namece se zakljucak da je hapsenjem M. Djurica, neko pokusao da ovom sporednom liku stavi oreol glavne zrtve, kako bi se iskljucila svaka mogucnost za neki njegov eventualni greh, A na Kosmetu se od januara ove godine pa do danas mnogo toga desilo sto se moze okarekterisati kao veliki, neoprostivi greh.

  3. Hašim Tači je spreman na sve, zarad vlasti i moći. Ništa novo od njega,

    1. Lako je njemu kada ima savetnike koji sarađuju sa savetnicima Vučića !!

  4. Jos jedan, neopoziv dokaz o Albanskom teroru na severu KIM. Posle brojnih ucena, i pritisaka na Srbiju, svima je jasno da je brutalno hapsenje i prebijanje srpskih zvanicnika poteklo od najviseg vrha vlasti u Pristini, a jedini cil koji je imalo, jeste da se zaplase Srbi.

  5. Ako je istina da iza svega stoji samo Tači dalji dijalog sa njim netre nikad da se vodi

  6. Sve mi više liči da su i srpski i albanski političari mnogo naivni i da ne vide da evropski savetnici Vučića i Tačija tajno sarađuju, kako bi inicirali i kontrolisali sukobe i debelo naplaćivali za svoje usluge !!

  7. Više nas ništa ne može iznenaditi niti odvratiti od racionalne i državotvorne politike.

  8. Ovakav dogadjaj koji se desio na Kosovu govori samo koliko su ostali bez opcija i bilo kakvih malverzacija. Nema od njih ništa i njihovih „saveznika“.

  9. Pa kada se u rijaliti programima ne dešava ništa, onda Mitrović i Marić zamole svog redovnog gosta da sa kolegom sa šiptarske strane organizuje nekakvu „spontanu“ svinjariju . Na taj način gledanost je u porastu, a blentavi narod opet osta zamazanih očiju .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 7. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.