Đurić: Usvajanjem platforme, Priština poslala poruku da je ovo za nju kraj dijaloga

Ostavite komentar


  1. Nama je kraj blizu, ako se vi i slični sa vodjom vam prepametnim ne sklonite u smetilište istorije,….

  2. Pa krajnje je vreme je bilo da kazu vec jednom: DOSTA igara bez granica!! Zrtva da pregovara sa dzelatom????kakvi bre dijalozi vise, dokle, sa kim? Pa nemas sa kim da pregovaras..????Jeli neko vodio dijaloge sa nacistima posle II svetskog rata, ili su im samo dali crno na belo sta i kako treba da rade…Ajde BRE….Ceo Balkan se vrti u krug vec trideset godina ko bez mozga…Izgubili su kompas…umesto da traze gde su grobnice da se povade kosti da se sahrane uz duzno postovanje neduzni ljudi koji nestadose zbog „pogresnog“ imena i prezimena….Nema bre vise pregovaranja sa onima koji su doveli do rata, boli, zalosti na Balkanu…
    Neko rece ne trabaju rokovi da se postigne sporazum???Po cemu? Ma nemoj molim te…TREBA i to pod HITNO, rok je bio jos JUCE, a sada je rok -pod HITNO…oslobodite narode Balkana, ukljucujuci i postene Serbe od zlotvora.

    1. @Stepa Stepanović***Ko je žrtva a ko dželat?

  3. Naravno, a sada prestanite da glumite Francis li sobaricu kada ja baš šeg od kada je potposao briselski sporazum na ovamo sve učinio da do yoga dodge. Koja ste vi druzina. Da li stvarno mislite da ste to look pametni a da su gradjani ove drzave vecinom bud ale?

  4. Ne pitaš se Marko, zašto Srbija nema političku Platformu za nastavak dijaloga? Ti Marko, kao direktor kancelarije zadužen za KiM, trebao/morao si da pokrenes to pitanje, uostalom, za to si placen! Zašto nisi predložio svom vođi da i Srbija definiše svoju Platformu za nastavak političkog dijaloga sa Prištinom? Albanci su nažalost za tri koplja ispred nas. Umesto da Vlada Srbije na čelu sa Anom Brnabic i PRVOROĐENIM definiše svoju Platformu za nastavak dijaloga, Skupština Srbije je usvoji, to uradiše Albanci?! Sad opet kuknjava za zlom sudbinom?! Toliko lošeg je ova vlast u Srbiji na čelu sa PRVOROĐENIM uradila za Srbiju i KiM u poslednjih sedam godina, da je zaslužila, bolje da ne napišem šta je zaslužila!

  5. I ŠTA SAD (velikim slovima)???

    Ti is jedini pregovarač kojeg znam da ne zna ili neće da kaže o čemu se progovara.

    Status Quo tako popularan a glavni direktor za tu još kao Srpsku zemlju biva uhapšen kad ode na nju….

  6. Najveci promasaj je sto Amerika i Engleska olicena u sujeti misle da je Srbija Sujetna i da svoju slobodu brani zbog sujete. To je najveci promasaj , te i Siptari upravo svoju propagandu lutke na kanapu pokusavaju da probude sujetu> Sujete nema, ali ima slobodarstva.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.