Đurić: Vučić prepreka albanskim separatistima

Ostavite komentar


  1. Nije on prepreka Djuricu, … ti si! Ne mogu u isto vreme da te hapse i pendrece u Pristini i da budu separatisti. Prvo jedno pa drugo, …

  2. Verovatno je i direktor kancelarije u Zubinom potoku, Marko Djuric dobio veliki stan u centru Beograda /poput ministra Vulina/ kada ovako „na sva zvona“ hvali svog glavnog shefa A.Vucica.

  3. Šešelj je zabavna ličnost srpske politike. Niko ga ne dozivljava ozbiljno, a svi vole da ga slušaju.

  4. To sto kaze ovaj mali pijun je sve laz, mi Albanci se protivimo svima Srpskim politicarima ali znamo sigurno da bi bio na vlast neko od DSS ili DS tesko bi bilo da oni nesto odgovorno potisuju jel nisu oni krivi za sve ovu situaciju i tako bi bio veliko protivljenje od SNS i radikala, a sada ti moderni radikalii su na vlast zajedno sa malim Milosevicem i nijma je tesko da se neko protivi, oni su isti kao nasi politicari u vlast, gledajte sa oba strana svi su bili involvirani u rat, tachi, ramush, fatmir, dacic, Vucic itd. Samo neko ko nema mozga moze da misli nesto drugo oni koji su pre 20 godina ratovali sada ce da potpise neki sporazum od kojeg Kosovo indirektno bice drzava, nema nigde da izgubis u ratu i trazis nesto od toga to nema nigde u svetu.

  5. Vucic je najmili Srpski politicar za Albance, on je jedini priznao da Kosovo ima granice (to je indirektno rekao), on je jedini da je priznao da mi bicemo sila posle 20 godina, a zasto da ga mrzimo. Mene kao Albanac mi se svidja za 3 stvari, priva je da z**ebava ceo balkan sa nekim planom to sto samo on zna, druga stvar je da velicava sebe svakog trenutka i treca je da mnogo Srba veruje u njega ionako laze vise nego pinokio. Interestanti su Srpski narod i ne mogu da zivim bez njih, slepo veruju na vodju pa posle neki godina ga zovete izdajnik a posle 30 godina heroja.

  6. Mislim da pravilno razmišlja. Pre Vučića se nisu ni bavili političkom scenom Srbije. A sad napadaju sa svih strana, verovatno zato što su ugroženi.

  7. Ko god bio na vlasti treba i mora biti ozbiljna prepreka separatizmu koji dolazi sa Kosova i Metohije.

  8. Nadam se da ovakve Veseljijeve izjave otvaraju oči i onima u Srbiji koji sumnjaju u doslednost Vučićevog stava o nepriznavanju Kosova.

  9. Ovom coveku stvarno treba strucna pomoc ne samo njemu mnogima.Vidi se bre po gestikulaciji govoru,ocima,rukama da mnogima zreba strucna pomoc to najbolje znaju psiholozi.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.